خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار هیأتی از حماس با نخست‌وزیر لبنان

فارس | برگزیده، بین‌الملل | چهارشنبه، 01 خرداد 1398 - 13:53
هیأتی از حماس به دیدار نخست‌وزیر لبنان و دیگر مقامات این کشور رفت و در این دیدارها آخرین تحولات فلسطین بویژه «معامله قرن» بحث و تبادل‌نظر شد.
لبنان،حماس،معامله،قرن،ديدارها،فلسطيني،مقاومت،فلسطين،تأكيد،دف ...

هیأتی از حماس به دیدار نخست‌وزیر لبنان و دیگر مقامات این کشور رفت و در این دیدارها آخرین تحولات فلسطین بویژه «معامله قرن» بحث و تبادل‌نظر شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، هیأتی از حماس به ریاست «عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی حماس و رئیس دفتر روابط این جنبش با کشورهای عربی و اسلامی با «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان، «نبیه بری» رئیس پارلمان و «عباس ابراهیم» مدیرکل امنیت عمومی این کشور دیدار کرد.
بر اساس گزارش بخش اطلاع‌رسانی «الاعلام الحربی» شاخه لبنان، در این دیدار که «اسامه حمدان و علی برکه» دو عضو دیگر دفتر روابط این جنبش با کشورهای عربی و اسلامی و نیز «احمد عبدالهادی» نماینده حماس در لبنان نیز حضور داشتند، درباره آخرین تحولات فلسطین‌، «معامله قرن» و وضعیت فلسطینی‌ها در لبنان بحث و تبادل‌نظر شد.
در این دیدارها بر مردود بودن معامله قرن تأکید و اعلام شد، تضمین اساسی در شکست این طرح، ایستادگی ملت فلسطین و مقاومت در برابر رژیم اشغالگر است.
طرح صلح موسوم به «معامله قرن» که آمریکا برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها مطرح کرده، به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار شش میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» یعنی کشورهای دیگر است.
هیأت حماس تأکید کرد: اتاق عملیات مشترک مقاومت طی حمله اخیر به غزه یک پیروزی محقق و معادله بازدارنده را تقویت کرد؛ علاوه اینکه دشمن را مجبور به پایبند بودن به تعهداتش کرد.
رژیم صهیونیستی در تهاجم دو روزه خود به نوار غزه به نوزادان و جنین‌های چند ماهه هم رحم نکرد اما مقاومت نیز با شلیک بیش از 650 راکت، به تل‌آویو فهماند در مقابل هجمه‌ها، دست بسته نخواهد نشست (جزئیات بیشتر).
این هیأت در ادامه بر اهمیت گفت‌وگوی لبنانی-فلسطینی تأکید و ابراز امیدواری کرد، این گفت‌وگوها منجر به نتایج مثبت و شکل‌گیری تصمیم‌ها و قانون‌هایی شود که ملت فلسطین را به ‌حقوق انسانی و اجتماعی خود برساند.
در بخش دیگری از این دیدارها نیز درباره اوضاع اردوگاه‌های فلسطینی در لبنان بحث و تبادل‌نظر شد.
بر اساس آمارها تعداد آوارگان فلسطینی در لبنان حدود ۴۸۰ هزار نفر است و حدود نیمی از این جمعیت در ۱۲ اردوگاه که به آنها اختصاص داده شده، زندگی می‌کنند.
انتهای پیام/ص