اعضای شورای شهر سمنان چند حقوق می گیرند؟- اخبار سمنان - اخبار استانها تسنیم
رئیس شورای اسلامی شهر سمنان درباره مبلغ دریافتی "حق جلسه" ماهانه اعضای این شفاف سازی کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، علی همتی عصر امروز در نشست خبری اعضای شورای شهر سمنان با خبرنگاران و اصحاب رسانه در سالن اجتماعات شورای اسلامی شهر سمنان اظهار داشت: اعضای شورای اسلامی شهر سمنان هماکنون حداکثر مبلغ 102 میلیون ریال بهعنوان حق جلسه دریافت میکنند.
وی در تشریح وضعیت حقوق و دستمزدها در شورای اسلامی و شهرداری سمنان تصریح کرد : سال گذشته دریافتی اعضای شورای اسلامی شهر سمنان پس از کسر مالیات 6 میلیون و 200 هزار تومان با سقف کاری 60 ساعت به بالا بوده که در صورت کم بودن ساعات جلسه از 60 ساعت شامل کسر حقوق میشد.
همچنین درصورتیکه 60 ساعت حضور در جلسه مشمول افزایش این مبلغ نمیشد.
رئیس شورای اسلامی شهر سمنان گفت: امسال مطابق با آنچه سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور ابلاغ کرده، حق جلسه اعضای شورای اسلامی شهرها باید متناسب با حقوق شهردار مرکز استان پرداخت شود.
اکنون سقف دریافتی اعضای شورای اسلامی شهر سمنان 10 میلیون و 200 هزار تومان با رعایت سقف 50 ساعت کارکرد است که مطابق با دستمزد یکشصتم حقوق و مزایای شهردار بدون حقوق فنی لحاظ میشود.
همتی اضافه کرد: طبیعتاً اعضای شورای اسلامی شهر سمنان که در ماه کمتر از 50 ساعت در این شورا حضور یابند؛ کمتر از مبلغ اعلامشده دریافتی خواهند داشت.
وی افزود: این درصد با توجه به مرکز استان بودن سمنان و جمعیت کمتر از یکمیلیون نفر محاسبه میشود.
به گفته رئیس شورای اسلامی شهر سمنان، همچنین دو نفر از اعضای این شورا این افزایش حقوق را دریافت نمیکنند و البته به مسئولان بالادستی نامهنگاری کردهاند تا پس از تأیید صحتوسقم آن، حقوق خود را دریافت کنند.
شهرداری سمنان همه تعهدات خود را برای آزادسازی کاروانسرای شاهعباسی انجام داد
رئیس شورای اسلامی شهر سمنان با اشاره به آخرین وضعیت فرایند آزادسازی کاروانسرای شاهعباسی این شهر اظهار داشت: تعیین و تکلیف کاروانسرای سمنان در انتظار تصویب قانون تغییر بهرهبردار است.
همتی تصریح کرد: در موضوع کاروانسرای تاریخی سمنان، شهرداری و شورای اسلامی شهر سمنان به تعهدات خود در توافقات و تفاهمنامهها عمل کرده است.
وی اضافه کرد: با بخش خصوصی جهت سرمایهگذاری در این پروژه، رایزنیها و توافقات اولیه انجام شده اما آزادسازی کامل کاروانسرای شاهعباسی منوط به تصویب قانون تغییر بهرهبردار است.
از بودجه 850 میلیاردی چه خبر؟
رئیس شورای اسلامی شهر سمنان به موضوع بودجه شهرداری سمنان اشاره کرد و گفت: میزان تعهد درآمدزایی در بودجه مدیریت شهری سمنان تا پایان امسال 850 میلیارد تومان است که 340 میلیارد تومان آت تاکنون محقق شده 200 میلیارد تومان دیگر منوط به پرداخت بدهی از سوی دستگاههای اجرایی است.
همتی با بیان اینکه امید است 650 میلیارد تومان بودجه شهرداری سمنان تا پایان سال محقق شود عنوان کرد: تاکنون 340 میلیارد تومان از این رقم محقق شد که این میزان فارغ از موضوع تهاترها و بازگشایی توسط شهرداری بوده است.
وی افزود: 60 درصد هزینه کرد بودجه شهرداری سمنان مربوط به بخش پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان و 40 درصد مربوط به بخش فعالیتهای عمرانی است.
رئیس شورای اسلامی شهر سمنان با بیان اینکه طرح تصفیهخانه فاضلاب به شهرداری سمنان ابلاغشده است افزود: بیست و هفتم مهرماه 1401، شرکت آب و فاضلاب بهصورت رسمی طرح تصفیهخانه فاضلاب را به شهرداری سمنان ابلاغ کرد و اکنون انتظار ما از آب و فاضلاب همراهی با شهرداری در جهت اجرای این طرح است.
همتی تأکید کرد: اظهارات مسئولان شرکت آب و فاضلاب متناقض و مغایر است بهطوریکه این شرکت پیشتر اعلام کرده بود ایجاد تصفیهخانه محلی مشکلی ندارد اما پس از چند روز با آن مخالفت کرد.
وی در تشریح بیشتر وضعیت تصفیهخانه فاضلاب اظهار کرد: با توجه به اینکه حجم سرمایهگذاری جهت اجرای تصفیهخانه فاضلاب بالاست، باید از توان بخش خصوصی استفاده شود.
اگر آب و فاضلاب بخواهد اجرای طرح فاضلاب را به بخش دیگری واگذار کند، شهرداری از حق سهمیه آب تصفیه پساب برای فضای سبز نمیگذرد.
رئیس شورای اسلامی شهر سمنان موضع مدیریت شهری را موافقت با اجرای طرح نهضت ملی مسکن در بافت فرسوده دانست و گفت: با وجود موافقت شورای اسلامی مبنی بر موافقت با اجرای طرح ملی مسکن در بافت فرسوده و مناطق نیازمند بازآفرینی شهری، متأسفانه با این پیشنهاد موافقت نشد و در حال حاضر زمینی در ضلع جنوبی دانشگاه پیام نور جهت اجرای این طرح اختصاص دادهشده است.
همتی افزود: اکنون شمال پل امام حسن (ع) و ضلع غربی شهرم روزیه جهت بخش خودساز نهضت ملی مسکن انتخاب و تقسیم زمین شده است که در این رابطه با وجود مخالفت شورای شهر، برخی مالکان آغاز به کارکردهاند.
وی سمنان را یکی از تمیزترین شهرهای کشور دانست و بیان کرد: جمعآوری سگهای ولگرد توس پیمانکار دنبال میشود و اکنون حضور سگهای ولگرد در سطح شهر کم شده است.
همچنین بر اساس تصمیم شورای ترافیک شهرستان سمنان احتمال مسدود شدن خیابان امام خمینی (ره) جهت مسدودی 15 روزه وجود دارد.
همتی به موضوع شهرک هوا و فضا و تملک شهرداری بر آن نیز اشاره کرد و گفت: این شهرک در مرحله انتقال سند است که با توجه به قرارگیری این شهرک در بالادست میدان استاندارد، ایجاد آن سبب گشایش در مجموعه مدیریت شهری میشود.
همچنین جمعیت ساکن شهرک هوا و فضا به مجموعه دیگری منتقلشدهاند.
تغییر کاربری اراضی کشاورزی در تملک شهرداری
نایبرئیس شورا و رئیس کمسیون عمران شورای اسلامی شهر سمنان نیز در این نشست به موضوع تغییر کاربری اراضی کشاورزی که به نام شهرداری پلاک شده است اشاره کرد و افزود: این موضوع از درخواستهای مهم شورای اسلامی شهر و شهرداری سمنان است که تاکنون محقق نشد؛ اما در این زمینه انتظار میرود با توجه به نقش این موضوع در توسعه شهر، کمیسیون ماده پنج موافقت خود را اعلام کند.
مجید نظری همچنین معقول و متناسب بودن بودجه شهرداری نسبت به تورم و ظرفیت درآمدزایی را خواستار شد تا امکان ایجاد منابع درآمدی جدید برای شهرداری فراهم شود.
حسین موسوی دلازیانی، دیگر عضو هیئترئیسه شورای اسلامی شهر سمنان در این نشست به نقش این شهر در جاده ابریشم تأکید کرد و گفت: با توجه به یادداشت رسمی سفارت جمهوری خلق چین با موضوع پیشنهاد تأسیس اتحادیه بینالمللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم، بنا شد تا جمهوری اسلامی ایران یک شهر را جهت عضویت در این تشکل بینالمللی انتخاب و معرفی کند که در نهایت شهر سمنان انتخاب شد.
موسوی ادامه داد: این انتخاب با توجه به ظرفیتهای گردشگری، فرهنگی، اقتصادی بوده که تمامی الگوهای اتحادیه بینالمللی شهرهای گردشگری در جاده ابریشم را داراست و اکنون سمنان با توجه به قدمت 2 هزار و 600 سالهاش به جمع 20 شهر خارجی و 20 شهر چینی این اتحادیه میپیوندد.
استفاده از ظرفیتهای کارشناسی و نخبگانی که در شهر و استان سمنان کم هم نیستند میتواند درک درستی ازآنچه باید در اولویت مدیریت شهری قرار گیرد را به مسئولان این حوزه ارائه دهد.
موضوعی که جای خالی آن در مجموعه شهرداریها و شوراهای استان سمنان بهشدت احساس میشود.
همچنین ایجاد اشتغال و رفع بیکاری یکی از مهمترین اولویتهای کشور است که در این رابطه مدیریت شهری بهعنوان بزرگترین دستگاه خدمترسان در هر شهر، شایسته است تا با امکانسنجی و شناسایی ظرفیتهای جدید در پی ایجاد اشتغال پایدار برای عموم مردم بهویژه زنان و جوانان باشد.
یکی دیگر از مطالبات مهم در حوزه مدیریت شهری نقش شهرداریها در محرومیتزدایی بهویژه در حاشیه شهر سمنان و محلات کمتر برخوردار است.
در این رابطه ایجاد توازن در توسعه مناطق شهر و عدالت محوری در تخصیص اعتبارات جهت اقدامات عمرانی و حتی فعالیتهای فرهنگساز باید بیشازپیش در برنامه مسئولان دیده شود.
انتهای پیام/363/ن