خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده در چهارمحال و بختیاری فعال است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 آذر 1401 - 17:24
شهرکرد_مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: بارش باران و برف، وزش باد نسبتاً شدید در سطح چهارمحال و بختیاری به خصوص در شهرستان کوهرنگ تا اوایل هفته آینده ادامه دارد.
استان،سطح،بارشي،آينده،چراغ،اوايل،ايستگاه

مهران چراغ پور در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: از صبح روز چهارشنبه سامانه بارشی جدیدی وارد استان چهارمحال و بختیاری شده است و از امروز شاهد بارش باران و برف در نیمه غربی استان بوده‌ایم.
وی با اشاره به اینکه این سامانه بارشی تا اوایل هفته آینده مهمان استان ما خواهد بود تصریح کرد: وجود بارش باران و برف، وزش باد نسبتاً شدید و پدیده مه در سطح استان به خصوص در شهرستان کوهرنگ تا اوایل هفته آینده وجود دارد.
چراغ پور اذعان داشت: با توجه به ورود شرایط بارشی که در بحث تردد در محورهای مواصلاتی استان به خصوص در نیمه غربی توصیه می‌شود رانندگان حتماً تجهیزات لازم را در خودرو خود داشته باشند.
وی ادامه داد: باتوجه به وجود شرایط بارشی در سطح استان اداره کل هواشناسی، هشدار زردی را در خصوص بارش‌ها برای دو یا سه روز آینده در سطح استان داده است.
چراغ پور خاطر نشان کرد: از نظر دمایی تا اوایل هفته آینده تغییرات چندانی وجود ندارد اما باوجود برودت هوا در سطح استان ممکن است سطح مصرف گاز افزایش پیدا کند که به هم استانی‌ها توصیه می‌کنیم در مصرف گاز صرفه جویی کنند.
وی در پایان یادآور شد: در طول ۲۴ ساعت گذشته از نظر دمایی سردترین ایستگاه استان ایستگاه بلداجی که حداقل دما منفی ۲ را ثبت کرده و گرم‌ترین ایستگاه استان لردگان بوده که حداکثر دما مثبت ۱۶ را ثبت کرده است.