خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پاکدل: کمیته انضباطی نباید تفاوتی میان سرمربی تیم ملی و سایر مربیان بگذارد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 01 خرداد 1398 - 13:11
سرمربی تیم پارس جنوبی بوشهر گفت: کمیته انضباطی باید با مریم جهان نجاتی سرمربی شهرداری سیرجان برخورد می‌کرد.
بانوان،باشگاه،فوتبال،ليگ،تيم،زاگرس،انضباطي

نگین پاکدل سرمربی تیم پارس جنوبی بوشهر در گفتگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار داشت: ما در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان نبودیم، اما اگر کمیته انضباطی رایی صادر کرده است به این معنا است که اتفاقی صورت گرفته پس به همین دلیل باید حکم اجرا شود و نباید فرقی بین او و سایر مربیان لیگ گذاشته شود.
او گفت: من به عنوان یک مربی جوان به او نگاه می‌کنم و از او الگو می‌گیرم، اما از این پس با این کار کمیته انضباطی جسارت مربیان ما برای انجام هر رفتار ناشایست در لیگ بانوان زیاد‌تر می‌شود، بنابراین اگر او کاری کرده است باید مجازات اشتباهش را قبول کند.
باشگاه زاگرس شیراز از این پس ما را حمایت می کند
او گفت: تیم پارس جنوبی بوشهر از پنجشنبه دوم خرداد ماه با نام زاگرس شیراز در هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال بانوان حضور پیدا می‌کند و از این پس زیر پوشش و حمایت مالی این باشگاه قرار دارد.
قرار است مسئولان این باشگاه در حد توان خود به تیم ما کمک کنند.
بیشتر بخوانید:
واکنش سرمربی ذوب آهن به جنجال‌های بازی فوتبال بانوان
خشونت فوتبال به بانوان هم رسید/ مشت و لگد به سبک مبارزات خیابانی!
+فیلم
انتهای پیام/