خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مشکلات واحدهای تولیدی تنگستان رفع می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 آذر 1401 - 12:24
بوشهر- مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از رسیدگی به مشکلات ۲۰ بنگاه اقتصادی ویژه شهرستان تنگستان از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان خبر داد.
رفع،مشكلات،توليد،كارگروه،تسهيل،جهت،اقتصادي،مربوطه،موانع،تأمين

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی صفوی صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مسائل و مشکلات ۲۰ مورد بنگاه تولیدی در حوزه صمت، جهاد کشاورزی، شیلات و غیره رسیدگی و تصمیم گیری ویژه شد.
وی گفت: در این نشست با هم اندیشی و تعامل دیگر اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید نسبت به بررسی و تعیین تکلیف مشکلات چند بنگاه اقتصادی در زمینه صنعت، معدن، تجارت و غیره که در بخش‌های زیر ساختی جهت تسریع در روند پیشرفت فیزیکی طرح‌ها و تکمیل و راه اندازی واحدهای تولید و دیگر موارد دچار مشکلات متعددی بودند با دستور مستقیم معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری بوشهر مورد بررسی و تصمیم گیری نهایی جهت تعیین مصوبه مربوطه قرار گرفت.
مدیرکل صمت استان بوشهر بیان کرد: هریک از دستور کارها به صورت جداگانه با در نظر گرفتن قوانین و مقررات مربوطه مورد بررسی دقیق قرار گرفته و از مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه خواسته شد تا نسبت به حل مشکلات تولید کنندگان و ایجاد و توسعه طرح‌های سرمایه گذاران همکاری و مساعدت لازم لحاظ کنند تا انگیزه متقاضیان نسبت به توسعه کسب و کارها و رونق اقتصادی بیشتر شود.
وی خاطر نشان کرد: در راستای استمرار برنامه‌های دبیرخانه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان، از ابتدای سال جاری تا کنون مصوبات متعددی در جهت رفع مشکلات بنگاه‌های اقتصادی استان شامل پیگیری تأمین سرمایه ثابت و در گردش، راه اندازی واحدهای تولیدی راکد، امهال بدهی معوق بانکی، پیگیری اعطای تسهیلات بانکی، تأمین تجهیزات و مواد اولیه، تکمیل زیر ساخت‌های لازم نظیر تأمین آب و برق و گاز، معافیت‌های مالیاتی، رفع مشکل زیست محیطی، رفع مشکلات ارزی و سایر موارد از طریق جلسات کارگروه تسهیل مصوب و جهت اجرا به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.