خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عامل قاچاق چوب غیرمجاز در آق قلا دستگیر شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 24 آذر 1401 - 10:11
گرگان- فرمانده انتظامی شهرستان آق‌قلا گفت: عامل قاچاق سه تن چوب در بخش وشمگیر شهرستان آق قلا دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شد.
قلا،گز،آق،درختچه،زغال،افزايش

سرهنگ اکبر سجادی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: عامل قاچاق سه تن چوب در بخش وشمگیر شهرستان آق قلا دستگیر و به مراجع قضایی معرفی شد.
فرمانده انتظامی آق قلا افزود: از این متخلف دستگیر شده سه تن چوب قطع‌شده کشف و ضبط و متهم به دادگاه معرفی شد.
وی بیان کرد: بر اساس قوانین و مقررات قطع درختان جنگلی و حتی درختچه گز ممنوع است و متخلفان حسب مورد علاوه بر حبس به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شود.
گفتنی است در سال‌های اخیر به سبب افزایش قیمت زغال تعدادی از سودجویان درختچه‌های گز موجود در حوزه استحفاظی آق قلا را قطع و به زغال تبدیل می‌کنند.
متخلفان با سوزاندن چوب‌ها، زغال به دست آمده را کیلویی ۱۰۰ هزار ریال و تنه و سرشاخه درختچه گز را کیلویی ۵۰ هزار ریال به فروش می‌رسانند.
آق قلا در ۱۵ کیلومتری شمال گرگان واقع است که به سبب بالا بودن سطح آب‌های زیر زمینی و وجود آب‌های لب شور از رویشگاه‌های درختچه گز محسوب می‌شود.
افزایش قیمت هیزم طی ماه‌های اخیر دست‌اندازی به درختان در گلستان را افزایش داده است.