خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 17 آذر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصفیه‌خانه شهر بیرجند با حضور رئیس جمهور افتتاح می‌شود

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 23 آذر 1401 - 14:06
پروژه «تصفیه‌خانه شهر بیرجند»، فردا با حضور رئیس جمهور و وزیر نیرو افتتاح و به مرحله بهره‌برداری می‌رسد.
نيرو،تأمين،ظرفيت،پروژه،لجن،پساب،بيرجند،مترمكعب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، «پروژه تصفیه‌خانه پساب و بازچرخانی شهر بیرجند»، صبح فردا ۲۴ آذرماه با حضور "آیت‌الله رئیسی" رئیس جمهور و "علی‌اکبر محرابیان" وزیر نیرو با ظرفیت ۲۱ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز، افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسد.
این تصفیه‌خانه در راستای رسالت و سیاست‌های دولت سیزدهم و وزارت نیرو با هدف افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه فاضلاب، سالم‌سازی محیط زیست، رونق کشاورزی، تأمین آب جایگزین و اشتغالزایی، بهره‌برداری از بخش مایع واحد تصفیه‌خانه فاضلاب بیرجند با سیستم لجن فعال و نیز حذف نیتروژن با ظرفیت ۲۱ هزار و ۵۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز برای جمعیت ۱۴۰ هزار نفر راه‌اندازی می‌شود.
استفاده از آب تصفیه شده برای مصارف غیرشرب مانند تأمین نیازهای صنعت، فضای سبز و کشاورزی، امکان حفاظت از مخازن آب‌های زیرزمینی و استفاده از لجن تثبیت شده، امکان استفاده بهینه از پساب و ایجاد منبع آبی مطمئن و نیز افزایش و بهبود استانداردهای سلامتی و بهداشت عمومی از دیگر اهداف بهره‌برداری از این تصفیه‌خانه است.
اعتبار ارزی این پروژه بالغ بر ۲۳ میلیون یورو برای اولین بار از اعتبارات خارجی و بانک بین‌المللی توسعه و تجارت اکو تأمین شده است.
احداث خط انتقال ۹ کیلومتری به قطر ۱۲۰۰ میلی‌متری از ویژگی‌های دیگر این پروژه است.