خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمام سخت گیری ها در آموزش وپرورش نباید متوجه طلبه ها باشد- اخبار فرهنگیان و مدارس - اخبار اجتماعی تسنیم

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 23 آذر 1401 - 11:53
دبیر ستاد همکاری های حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش گفت: سبک کار را باید تغییر دهیم، تمام سختگیری ها در آموزش و پرورش نباید فقط متوجه طلبه ها باشد، آموزش و پرورش بزرگ ترین شبکه تربیتی کشور بوده و بهترین دوره برای کار تربیتی دوره ابتدایی است.
آموزش،پرورش،حوزه،علميه،تربيتي،دوره،نيكزاد،امين

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین حمید نیکزاد گفت: رهبر معظم انقلاب همیشه تاکید دارند که همه دستگاه‌های دولتی باید دغدغه تربیت و آموزش را داشته باشند و رویکردهای تربیتی هم باید اصلاح و به‌روز شود.
وی افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری "مسئولیت دین مردم با حوزه علمیه است" پس هیچ عذر و کوتاهی در این زمینه پذیرفته نیست، قطعا ما همه سربازیم و فرمانده یک نفر است و ائمه جمعه ارکان شهر و منطقه خود هستند.
دبیر ستاد همکاری‌های مشترک حوزه علمیه و وزارت آموزش و پرورش افزود: سبک کار را باید عوض کنیم همه سختگیری‌ها در آموزش و پرورش نباید فقط متوجه طلبه‌ها باشد، آموزش و پرورش بزرگ‌ترین شبکه فرهنگی و تربیتی کشور است و بهترین دوره برای کار تربیتی دوره ابتدایی است، در دوره جدید، ورودی آموزش و پرورش به روی حوزه و روحانیت باز است و همه دستگاه‌ها و نهادها باید کمک کنند.
مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: هر 6 ماه یکبار باید جلسه مشترکی با آموزش و پرورش برگزار شود، 740 کمیته همکاری مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش در کشور داریم.
نیکزاد با اشاره به اینکه طرح امین از برکات انقلاب است، تصریح کرد: کار فرهنگی، سعه صدر می‌خواهد و جهت گیری‌های ما باید عمیق و دقیق باشد، بعضی رویکردها ثابت شده و تغییر آن اصلا ساده نیست.
220 ساعت آموزش برای منتخبان طرح امین در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/