۱۴ باند خشن و حرفه ای در شهرری منهدم شد
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 22 آذر 1401 - 20:24
ری- فرمانده انتظامی شهرری از با اجرای طرح رعد پلیس در این شهرستان خبر داد و گفت: در این عملیات ۱۴ باند خشن و حرفه ای منهدم شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ دوستعلی جلیلیان ظهر سه شنبه در حاشیه اجرای هفدهمین طرح رعد پلیس در شهرری اظهار داشت: با اجرای این طرح ۳۲ نفر از قاچاقچیان خرد و کلان مواد مخدر دستگیر و بیش از ۳۸۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.
جلیلیان با بیان اینکه ارزش ریالی اموال مکشوفه بیش از ۲۰ میلیارد تومان است گفت: تمام متهمان با اموال مکشوفه و پروندهها به مراجع قضائی معرفی شدند.
فرمانده انتظامی ری با اشاره به اینکه طی این طرح که با هدف ارتقای امنیت طی ۴۸ ساعت گذشته و بعد از یک ماه کار اطلاعاتی انجام شد مأموران ۱۹۴ متهم را دستگیر کردند افزود: در این عملیات ۱۴ باند سازمان یافته هم شناسایی و ۱۴۰ سارق حرفه ای و ۱۳ نفر از سارقان به عنف و خشن نیز دستگیر و تحویل مراجع قضائی شدند.