خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صیادان مازندران ۶۰۲ تن ماهی صید کردند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 آذر 1401 - 11:22
بابلسر - مدیرکل شیلات مازندران میزان صید ماهیان استخوانی از ابتدای فصل صید تا ۲۰ آذرماه را ۶۰۲ تن ذکر کرد.
صيد،استان،درصد،صيادان،صيادي

قاسم کریم زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به کاهش میزان صید طی فصل صید جاری در استان گفت: از ۲۰ مهرماه تا ۲۰ آذرماه طی دو ماه گذشته بیش از ۶۰۰ تن انواع ماهیان استخوانی در استان صید شد و سرانه صید هر تعاونی ۱۲.۵ تن بوده است.
وی شرایط نامناسب جوی را دلیل کاهش میزان صید ذکر کرد و گفت: تعداد دفعات پره کشی نسبت به سال قبل ۲۳ درصد کمتر شد و روزهای مفید صیادی نیز حدود ۲۰ درصد کمتر شده است.
وی با اظهار این که ارزش اقتصادی صید در سال جاری به ۱۱۹ میلیارد تومان رسید، گفت: از نظر ارزش اقتصادی شاهد افزایش ۱۲۱ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل هستیم.
کریم زاده شمار صیادان استان را چهار هزار نفر ذکر کرد و گفت: این تعداد در ۵۴ شرکت تعاونی مشغول صید وصیادی هستند.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان این که عملیات صیادی از طلوع آفتاب تا ساعت ۲۱ شب ادامه دارد، گفت: در حال حاضر بیشتر گونه‌های صید شده شامل کفال، کپور و سفید است که در سبد صیادان دیده می‌شود.