خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۸ درصدی مصدومان نزاع در خراسان شمالی/ ثبت روزانه ۲۴ مصدوم

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 22 آذر 1401 - 08:45
بجنورد- مدیرکل پزشکی قانونی خراسان شمالی از معاینه روزانه ۲۴ نفر با ادعای مصدومیت در نزاع خبر داد و گفت: معاینه مصدومان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد کاهش داشته است.
نزاع،معاينه،استان،كاهش،درصد

مهدی نورس در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تا پایان آبان ماه نزدیک به ۶ هزار نفر به دنبال ادعای مصدومیت در نزاع توسط مراکز پزشکی قانونی استان معاینه شده اند که ۶۷ درصد مرد و ۳۳ درصد زن بوده اند.
مدیرکل پزشکی قانونی خراسان شمالی ادامه داد: طی این مدت روزانه بیش از ۲۴ مصدوم نزاع در استان معاینه شده اند و بررسی دقیق‌تر این آمار نشان می‌دهد بجنورد با سهم ۳۸ درصدی بالاترین تعداد مصدوم معاینه شده را در این مدت داشته و پس از آن به ترتیب شیروان، اسفراین، آشخانه، فاروج، جاجرم و راز قرار گرفته اند.
وی افزود: تا پایان آبان ماه معاینه مصدومین نزاع در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته بیش از ۸ درصد کاهش داشته است.
نوری گفت: هرچند شاهد کاهش آمار نزاع در استان هستیم اما لازم است هنوز برای کاهش هرچه بیشتر این آسیب اجتماعی تلاش شود.