خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 01 تیر 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن در هدایت فکر جوانان سرخورده شده است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 آذر 1401 - 19:41
اردبیل- فرمانده جبهه مقاومت و دوران دفاع مقدس گفت: دشمن در چند ماه اخیر از تحریک نوجوانان و جوانان در اغتشاشات و آشوب‌های خیابانی سرخورده شده و به نقطه یأس رسیده است.
دشمن،مقدس،دفاع،ايران،حقيقت،دوران،جمهوري،اسلامي،نوجوانان،جوانان

به گزارش خبرنگار مهر، سردار رحیم نوعی‌اقدم عصر دوشنبه در همایش ایثارگران و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در موزه دفاع مقدس اردبیل اظهار کرد: تمام رسانه‌ها و فرماندهان جنگ نرم دشمن در سه ماه اخیر پای کار بودند تا به اشکال مختلف تحریک جوانان و نوجوانان را علیه جمهوری اسلامی ایران انجام دهند اما در نهایت همه این تلاش‌ها جز خفت و خواری برای رسانه‌های بیگانه و معاندان چیز دیگری به همراه نداشته است.
وی میدان جنگ نرم را میدان سخت و دارای پیچیدگی‌های بسیار زیاد عنوان کرد و گفت: دشمن امروز با حیله‌ها و حربه‌های رنگارنگ به سراغ نوجوانان و جوانان آمده تا انحراف افکار و اندیشه‌ها را انجام دهد اما از این اصل غافل بوده که حقیقت جمهوری اسلامی ایران، حقیقت همراهی مردم و پشتوانه معنوی است.
فرمانده جبهه مقاومت و دوران دفاع مقدس تصریح کرد: در این سه ماه استکبار جهانی از آمریکا تا کشورهای اروپایی دست به دست هم دادند تا جمهوری اسلامی ایران را به نقطه تسلیم و فشار همه‌جانبه بکشند اما نمی‌دانند که حقیقت جمهوری اسلامی ایران، حقیقت بصیرت و آگاهی مردمی است که هزاران شهید و جانباز دادند تا این کشور زنده و بالنده بماند.
نوعی‌اقدم خط سیر دشمن را در آشوب‌ها و اغتشاشات اخیر، ایجاد تردید و توجه به اصل مسئله شبهه‌افکنی توصیف کرد و افزود: مقام معظم رهبری بالاتر و جلوتر از همه دلسوزان نظام با تبیین مواضع دشمن و بیان حقایق پشت پرده این ماجراجویی‌ها سعی کردند تا واقعیت‌ها را برای مردم ایران بازگو کنند.
فرمانده جبهه مقاومت و دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: امروز نیز وظیفه ایثارگران، پیشکسوتان و فرماندهان دوران دفاع مقدس است تا با بیان حقایق هشت سال جنگ، گسست احتمالی را ترمیم کرده و اجازه ندهند تا دشمن در بنیان اعتقادی و ارزشی جوانان و نوجوانان خدشه و خلأیی به وجود آورند.