سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

358 حادثه‌دیده در اردبیل امدادرسانی شدند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 خرداد 1398 - 11:46
سرپرست معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل از امدادرسانی به 358 نفر حادثه‌دیده در طول اردیبهشت‌ماه در سطح استان خبر داد.
نفر،حادثه،اردبيل،امدادرساني،حوادث،استان،احمر،هلال

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد نواختی مقدم صبح امروز در جمع خبرنگاران در اردبیل اظهار داشت: در اردیبهشت‌ماه امسال امدادگران اردبیلی به 358 حادثه‌دیده در سطح استان امدادرسانی کردند به طوری که 204 نفر در برف و کولاک، 71 نفر در حوادث جاده‌ای، 60 نفر طوفان، 10 نفر در حوادث ساحلی و دریایی، هشت نفر در سیل و آبگرفتگی، سه نفر مراجعه حضوری، یک نفر ریزش آوار و یک نفر شهری دچار حادثه‌دیدگی شده بودند.
وی با بیان اینکه این افراد در 39 فقره حادثه دچار حادثه دیدگی شده بودند، تصریح کرد: عوامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل در طول اردیبهشت ماه به 25 حادثه جاده‌ای، چهار حادثه دریایی و ساحلی، سه حادثه برف و کولاک، دو خدمات حضوری، دو حادثه طوفان، یک ریزش آوار، یک سیل و آبگرفتگی و یک حادثه شهری امدادرسانی کرده‌اند.
سرپرست معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل با اشاره به اینکه در این حوادث به 250 نفر امدادرسانی شده است، افزود: 9 نفر در حادثه جاده‌ای، 204 نفر برف و کولاک، 29 نفر طوفان و هشت نفر سیل و آبگرفتگی امدادرسانی شدند.
نواختی مقدم گفت: در این حوادث 56 نفر مصدوم شده بودند که دو نفر به صورت سرپایی درمان شده و 12 نفر هم توسط عوامل جمعیت هلال احمر استان اردبیل به مراکز درمانی انتقال داده شده‌اند تا تحت کراقبت‌های پزشکی قرار گیرند.
سرپرست معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان اردبیل با بیان اینکه 62 تیم عملیاتی برای امدادرسانی در این حوادث به کار گرفته شده بود، اظهار کرد: این تیم‌ها با بکارگیری 230 نفر و 79 دستگاه ناوگان اعم از آمبولانس، ست نجات و خودروی کمک‌دار پشتیبانی به یاری هموطنان شتافته بودند.
انتهای پیام/ ع