خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۶ درصد از پرونده های قابل مصالحه در استان منجر به سازش شدند

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 آذر 1401 - 15:24
یاسوج- معاون قضایی در شوراهای حل اختلاف و میانجیگری کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۶ درصد از پرونده هایی که قابلیت مصالحه و سازش داشته اند، در شورا منتهی به سازش شده اند.
اختلاف،ساجدي،قضائي،شوراهاي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین ساجدی ظهر دوشنبه در نشست شورای قضائی استان در گچساران افزود: ۴۰ درصد از پرونده‌های ارجاعی از دادسراها و دادگاه‌ها به شوراهای حل اختلاف، منتهی به سازش شده که در واقع قابل توجه است.
وی بیان داشت: استفاده رؤسا و دادستان‌های حوزه‌های قضائی از ظرفیت متنفذین محلی به عنوان صلح یار و جهت صلح در پرونده‌ها ضروری است.
ساجدی تصریح کرد: سه شعبه شورای حل اختلاف در زندان‌های استان تأسیس شده و سه شعبه هم در معیت اجرای احکام شوراهای حل اختلاف یاسوج تعیین شده، و نتایج مؤثری داشته اند.