خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکارچی متخلف در منطقه شکار ممنوع استان بوشهر دستگیر شد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 21 آذر 1401 - 13:41
بوشهر- رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان گفت: یک متخلف شکار در منطقه شکار ممنوع شاهزاده ابراهیم - تنگ باهوش دشتستان دستگیر و یک قبضه سلاح غیرمجاز جنگی کشف شد.
محيط،حفاظت،متخلفان،دشتستان،وحشي،اداره،زيست

به گزارش خبرنگار مهر، طاهره موسوی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دنبال گشت و کنترل محیط بانان دشتستان در مناطق حفاظت شده و اخذ گزارش مبنی بر حضور متخلفان برای شکار چهارپایان مانند کل و بز، قوچ و میش موضوع دستگیری متخلفان در دستور کار قرار گرفت.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان افزود: با همکاری یگان‌های حفاظت اداره کل، پاسگاه محیط بانی کوه بیرمی و شهید محمدی، منطقه مورد پایش دقیق‌تر و مسیر خروجی متخلفان نیز تحت نظارت قرار گرفت و متخلفان که قصد داشتند با استفاده از تاریکی شب از منطقه خارج شوند در دام محیط بانان گرفتار شدند.
وی گفت: در این ارتباط یک نفر متخلف با یک قبضه سلاح گلوله زنی غیرمجاز جنگی و مقادیری فشنگ دستگیر و متخلف دیگر با یک قبضه سلاح متواری که پس از پیگیری‌های لازم مورد شناسایی قرار گرفت.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان یادآور شد: در بازجویی‌های فنی صورت گرفته فرد دستگیر شده به شکار یک رأس قوچ وحشی اعتراف کرد.
موسوی بیان کرد: به استناد مصوبه شماره ۴۴۲ شورای‌عالی حفاظت محیط زیست جریمه هر رأس کل وحشی و بز وحشی ۲۵۰ میلیون ریال است که در گونه‌های جنس ماده مبلغ جریمه سه برابر می‌شود.