هزار و ۷۸۵ کیلو گوشت در استان البرز معدوم شد
کرج - معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز از معدومسازی هزار و ۷۵۸ کیلو گوشت در استان از ابتدای ماه رمضان تاکنون خبر داد.

دکتر حسین طرق در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام استان که از ابتدای ماه رمضان در حال انجام است، اظهار کرد: طی دو هفته نخست از هزار و ۹۹ مرکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی بازدید شده است.
وی اضافه کرد: طی بازدیدهای انجامشده حدود ۹ هزار و ۷۰۷ کیلوگرم فرآوردههای خام دامی ضبطشده و هزار و ۷۵۸ کیلوگرم از این فرآوردهها نیز معدومسازی شد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان البرز افزود: در جریان اجرای این طرح شش واحد در شهر کرج و دو واحد نیز در شهرستان ساوجبلاغ پلمب شده است.
طرق گفت: حدود ۷۰ درصد این تخلفات مربوط به مراکز فعال در سطح شهر کرج بوده است.
وی بیان کرد: در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام در استان البرز، برای ۱۶ واحد پرونده تشکیل و به مراجع قضائی معرفیشدهاند.