سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احتمال افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی شهریه دانشجویان در سال ۹۸

مهر | دین و اندیشه | دوشنبه، 08 بهمن 1397 - 12:13
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از احتمال افزایش ۱۰ تا ۲۰ درصدی شهریه‌های دریافتی از دانشجویان در سال ۹۸ خبر داد.
مسائل،رعايت،توجه،عاري،دخانيات،موارد،دانشجويان،برخورد

به گزارش خبرگزاری مهر، منصور غلامی در حاشیه ششمین کنفرانس ملی آموزش و توسعه سرمایه انسانی در جمع خبرنگاران در خصوص میزان شهریه‌ی پرداختی دانشجویان خاطر نشان کرد: میزان شهریه‌های دریافتی از دانشجویان معمولاً با تصویب هیأت امنا صورت می‌گیرد اما در چارچوب آنچه که معمولاً اتفاق می‌افتد این مبلغ‌ها حدود ۱۰ تا ۲۰ درصد به طور سالیانه و با توجه به تغییرات هزینه‌ها، افزایش پیدا می‌کنند.
وی ادامه داد: اما در شرایط فعلی که این هزینه‌ها در جامعه افزایش یافته قطعاً هیأت‌های امنا نیز به این موضوع توجه خواهند کرد که میزان شهریه‌ها افزایش زیادی نداشته باشند.
وی درباره تحقق شعار دانشگاه عاری از دخانیات افزود: دانشگاه‌های ما در شرایط فعلی نیز عاری از دخانیات هستند و خوشبختانه درحال حاضر فضای دانشگاه‌ها و خوابگاه‌ها و رستوران‌ها واقعاً عاری از دخانیات است اما اگر در گوشه و کنار، افرادی به این مساله توجه ندارند باید توصیه‌های لازم به آنها صورت بگیرد و اگر هم تخلفی انجام شد گوشزد شود.
غلامی خاطرنشان کرد: مدیران ما در دانشگاه‌ها موظف هستند که چارچوب‌های انضباطی تعیین شده در این مراکز که البته خیلی هم سخت‌گیرانه نیست را اجرا کنند.
البته این به این معنی نیست که سخت گیری در خصوص رعایت شعائر مذهبی صورت نگیرد.
چرا که باید این موارد در محیط دانشگاه‌ها رعایت شود و مسائل ما چه به لحاظ مسائل فرهنگی و چه به لحاظ مسائل اسلامی باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد و از همین‌جا نیز اعلام می‌کنم که مسئولان و مدیران ما به این مسائل دقت کرده و در موارد لازم برخورد کنند.
ضمن این که بخشنامه‌های زیادی به صورت مکرر از سوی وزارت علوم در این زمینه ابلاغ می‌شود و امیدواریم دانشجویان نیز همانطور که شأن آنها ایجاب می‌کند این مسائل را رعایت کنند.
وزیر علوم ادامه داد: منظور ما از برخورد با متخلفانی که موارد فوق را رعایت نمی‌کنند از طریق ابتدا نصیحت و سپس توصیه و تشویق است و برخورد انضباطی با متخلفان یقیناً بعد از ارشاد کمک و راهنمایی می‌باشد.