خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختصاص 24.7 میلیارد تومان برای اجرا طرح شهید سلیمانی در مدارس استان بوشهر- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 20 آذر 1401 - 15:41
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اجرا طرح شهید سلیمانی در مدارس گفت: در اجرای مرحله دوم این طرح 108 طرح در مدارس استان اجرا می شود که 24.7 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
بوشهر،استان،مدارس،پرورش،آموزش،طرح،تربيتي،تجهيز

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علی موحدی ظهر امروز در جلسه قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر در استان بوشهر از تجهیز مدارس فنی و حرفه‌ای به تجهیزات آموزشی خبر داد و اظهار داشت: در مرحله نخست از 60 میلیارد تومان تجهیز کلاس‌های درس آموزش و پرورش استان بوشهر 8 میلیارد تومان به هنرستان‌ها اختصاص یافت.
وی از تجهیز 44 هنرستان استان بوشهر به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و بیان کرد: همزمان با چهل و چهارمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در ایام‌الله دهه فجر، کاروان تجهیزات به 44 هنرستان فنی و حرفه‌ای در استان بوشهر اعزام می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به اجرا طرح شهید سلیمانی در مدارس استان گفت: در مرحله دوم این طرح 108 طرح شامل ساخت سالن ورزشی، زمین چمن مصنوعی و کلاس تربیت‌بدنی در مدارس اجرا می‌شود که 24.7 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته است.
موحدی ادامه داد: در اجرا طرح شهید سلیمانی با هدف احداث زمین‌های چمن مصنوعی، سالن‌های سرپوشیده و کلاس‌های درس تربیت بدنی از ظرفیت گروه‌های جهادی استفاده می‌شود.
وی با بیان اینکه سالن‌های سرپوشیده ورزشی با اولویت مدارس دخترانه مناطق محروم احداث می‌شود خاطرنشان کرد: انتظار داریم همه ظرفیت‌های استانی برای حل مشکلات مدارس به ویژه مدارس حاشیه شهر و مناطق محروم در کنار آموزش و پرورش قرار گیرند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر اضافه کرد: تلاش می‌شود تا دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف آموزشی و تربیتی از خدمات یکسان و عادلانه مشاوره تربیتی و تحصیلی، کنکور و تقویت بنیه علمی، استفاده کنند.
انتهای پیام/190/