خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تامین منابع مالی واحدهای تولیدی و سرمایه گذاری با 2500 میلیارد تومان- اخبار اردبیل - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 19 آذر 1401 - 14:42
استاندار اردبیل گفت: تامین منابع مالی واحدهای تولیدی و سرمایه گذاری در ارتباط با صنایع تبدیلی و تکمیلی و صنعتی و گلخانه ای از اهم مواردی است که به همین منظور تامین 2 هزار و 500 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته است.
اردبيل،استان،زمينه،اهداف،اساسي،عاملي،ميانگين

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سیدحامد عاملی ظهر امروز در بازدید از بیمارستانهای اردبیل اظهار داشت: مجهزسازی بیمارستان‌های اردبیل جزو اولویت‌های اساسی است که در این زمینه عملیات اجرایی این پروژه مهم استان در دستور کار قرار گرفته که امیدواریم شاهد تحقق اهداف مورد نظر در این زمینه باشیم.
وی بیان کرد: تامین منابع مالی واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاری در ارتباط با صنایع تبدیلی و تکمیلی و صنعتی و گلخانه‌ای از اهم مواردی است که به همین منظور تامین 2 هزار و 500 میلیارد تومان در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه توافقات لازم به عمل آمده است.
استاندار اردبیل ادامه داد: استان اردبیل براساس شاخص میانگین کشور دچار عقب ماندگی شده و با توجه به این که شاخص‌های استان در حوزه‌های مختلف با میانگین کشوری فاصله قابل توجهی دارد بنابراین در این زمینه توجه به ارتقای شاخص‌ها بسیار حائز اهمیت و اساسی است و می‌تواند ما را در تحقق اهداف مورد نظر رهنمون شود.
عاملی خاطرنشان کرد: افت کیفیت آموزشی در استان اردبیل مشهود است و در این زمینه نیازمند برنامه‌ریزی‌های اساسی برای بهبود وضعیت موجود هستیم تا بتوانیم مشکلات و موانع موجود را برطرف کرده و به تمامی اهداف خود در راستای توسعه استان در حوزه‌های مختلف جامه عمل بپوشانیم.
وی اظهار کرد: تدوین برنامه‌های اقتصادی و اشتغال‌زایی در استان با هدف کاهش بیکاری جزو اولویت‌های اساسی است و در این زمینه باید تمام تلاش خود را به کارگرفته و شاهد دستیابی به اهداف مورد نظر باشیم.
انتهای پیام/144/.