واحدهای تولیدی مشکلدار و راکد به چرخه تولید بازگردند
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور گفت: باید تلاش کنیم مشکلات اقتصادی، مشکلات امنیتی و اجتماعی ایجاد نکند و به همین منظور باید واحدهای تولیدی مشکلدار و راکد به چرخه تولید بازگردند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور گفت: باید تلاش کنیم مشکلات اقتصادی، مشکلات امنیتی و اجتماعی ایجاد نکند و به همین منظور باید واحدهای تولیدی مشکلدار و راکد به چرخه تولید بازگردند.
به گزارش ایسنا، بابک دینپرست در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی استان زنجان، اظهار کرد: طرح رونق تولید و بازسازی و نوسازی یکی از موضوعاتی است که دولت با ۳۰ هزار میلیارد تومان آن را آغاز کرده و در این راستا ۳۷ هزار واحد تولیدی، ۲۵ هزار میلیارد تومان جذب کردند.
در استان زنجان نیز ۲۳۲۸ طرح با مبلغ ۱,۳۵۳ میلیارد تومان جذب شده است.
وی ادامه داد: در حال حاضر جنگ، جنگ اقتصادی است و جلسات ستاد اقتصاد مقاومتی با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیسجمهور به عنوان قرارگاه جنگ اقتصادی محسوب میشود.
همچنین ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، ستادهای جنگ است که مدیران این حوزه باید کمک شایانی به اقتصاد کشور کنند تا از گردنههای تحریم عبور کنیم.
وی با بیان اینکه در بحث کاهش بیکاری نیز سال قبل ۱۵ استان با کاهش و ۱۵ استان با افزایش نرخ بیکاری مواجه بودهاند، گفت: استان زنجان با ۸.۵ درصد، ۳.۵ درصد نسبت به میانگین کشوری کمتر است.
دینپرست با اشاره به افزایش شاخص نرخ مشارکت اقتصادی کشور به ۴۰.۵ درصد، تصریح کرد: این امر نسبت به سال قبلتر از آن افزایش یافته است که البته در این بخش ۱۱ استان با کاهش نرخ مشارکت اقتصادی مواجه و ۱۸ استان با افزایش مواجه و وضعیت ۲ استان نیز تفاوتی نکرده است.
وی در رابطه با واحدهای تولیدی مشکلدار و بحرانی، یادآور شد: در حال حاضر ۷۹ واحد تولیدی استان زنجان با ۶۶۷۷ نفر زمینه اشتغال مشکل دارند و ۹ واحد بحرانی نیز در استان زنجان فعالیت میکند که باید تلاش شود مشکلات واحدهای مشکلدار حل شود و به حالت عادی بازگردند و واحدهای بحرانی نیز با کاهش چالش به وضعیت مشکلدار و سپس عادی بازگردند و این در حالی است که باید تلاش شود تا سایر واحدهای عادی مشکلدار نشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور، گفت: در ارتباط با طرحهای روستایی و عشایری نیز بیش از ۸,۴۰۰ میلیارد تومان مصوب و بیش از ۷ میلیارد تومان پرداخت شده است و در استان زنجان نیز ۱۶۵ میلیارد تومان در این زمینه پرداخت شده که شامل بیش از ۷۰ درصد مصوب تسهیلات اختصاص یافته به استان است.
این مقام مسئول با تاکید بر ضرورت تسهیل روند صدور مجوزها، اظهار کرد: نباید این روند طولانی موجب خسته شدن سرمایهگذار شود.
فرصت ۶۰ روزه برای صدور مجوز در استان زنجان خوب است، اما باید این زمان نیز کاهش یابد و با توجه به جنگ اقتصادی که دشمن به راه انداخته است، باید نسبت به تسهیل صدور مجوز کسب و کار اقدام شود.
دینپرست با اشاره به اولویتهای ۲۰ گانه اقتصادی در کشور که اولویت نخست آن اقتصادی است، عنوان کرد: هفت مأموریت مشخص برای فرمانداران نیز در این اولویتها تعیین شده است که عملکرد فرمانداران در این زمینه ارزیابی خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم مشکلات اقتصادی، مشکلات امنیتی و اجتماعی ایجاد نکند و به همین منظور باید واحدهای تولیدی مشکلدار و راکد به چرخه تولید بازگردند.
انتهای پیام