افزایش ناوگان اتوبوسرانی اصفهان- اخبار اصفهان - اخبار استانها تسنیم
شهردار اصفهان با اشاره به توسعه حمل ونقل عمومی در شهر اصفهان گفت: توسعه ناوگان اتوبوسرانی در دسترس ترین پروژه است که طی آن این ناوگان از حدود 550 به حدود هزار عدد رسیده است.

علی قاسمزاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان در ارتباط با مهمترین دغدغههای کلانشهرها اظهار داشت: دغدغه مشترک کلانشهرها در درجه اول حملونقل عمومی است؛ بازآفرینی بافتهای فرسوده و تامین منابع مالی پایدار نیز از دغدغههای مشترک همه کلانشهرها است.
وی با اشاره به استفاده شهرداری اصفهان از منابع دولتی عنوان کرد: در پروژه مترو و قطار شهری بیشتر از اوراق مشارکت استفاده میشود که بازپرداخت آن به صورت 50 درصدی با شهرداری و دولت است و از این طریق دولت در برخی قسمتها به ما کمک میکند.
شهردار اصفهان افزود: همچنین دولت جدید در خرید اتوبوس با نسبتهای 80 به 20 و 70 به 30 کمکهای خوبی به شهرداری کرده است.
وی در ارتباط با رویکرد شهرداری اصفهان در رفع دغدغههای مشترک کلانشهرها در اصفهان بیان کرد: ما به سمت توسعه حملونقل عمومی رفته و تعداد اتوبوسها را افزایش دادهایم؛ همچنین از دانش روز و فناوریهای نوین همچون سامانههای مدیریت سفر و "اصرو" برای استفاده شهروندان کمک گرفتهایم.
قاسمزاده اضافه کرد: خط دو قطار شهری و طرح رینگ چهارم نیز در دستور کار قرار دارد و درکنار هم قرار گرفتن این پروژهها به حملونقل سریعتر و آسودهتر شهروندان کمک میکند.
وی با اشاره به میزان توسعه حملونقل عمومی در بخش اتوبوسرانی خبر داد: توسعه ناوگان اتوبوسرانی در دسترسترین پروژه است که طی آن این ناوگان از حدود 550 به حدود هزار عدد رسیده است.
شهردار اصفهان در ارتباط با اقدامات شهرداری اصفهان در راستای بازآفرینی بافت فرسوده تصریح کرد: قرارگاه بازآفرینی که وظیفه آن احیای بافتهای فرسوده است در استان تشکیل شده و متناظر آن نیز در شهرداری شکل گرفته است؛ مهمترین نهادی که میتواند در بازآفرینی نقش داشته باشد شهرداریها هستند و بر این اساس به مناطق 15 گانه شهر اصفهان اعلام شده که محلههای فرسوده خود را بررسی و پهنههایی برای بازآفرینی معرفی کنند.
وی ادامه داد: طی فرآیند بازآفرینی بافتهای فرسوده دارای خانههای کوچک مخروبه که بدون سکنه، محل زندگی مهاجران یا دارای شرایط زندگی سخت و ناایمن است شناسایی میشوند و طرحهای جدیدی برای آنها برنامهریزی میشود تا تجمیع و تفکیک مجدد و خیابانکشی درست در آنها انجام شود.
قاسمزاده افزود: برای این کار شهرداری، مردم ساکن و یک سرمایهگذار در مشارکتی سه جانبه فرآیند بازآفرینی را انجام میدهند و طی آن سکنه این محلات به نقاطی دیگر رفته، بافت تخریب شده و با مهندسی جدید طرح شهرسازی جدید در آن نقطه اجرا میشود.
وی بیان کرد: پس از احداث خانههای جدید همان ساکنان به این محلات بازمیگردند و ساکن میشوند؛ به دلیل آپارتمانسازی معمولا مساحتی که تحویل داده میشود بیش از سرمایهگذاری است و خانهای محکم با مهندسی و شهرسازی درست و توزیع عادلانه منابع در دسترس در اختیار افراد قرار میگیرد.
شهردار اصفهان در ارتباط با میزان اجرای بازآفرینی در شهر اصفهان عنوان کرد: بازآفرینی در اصفهان آغاز شده و دو طرح از مناطق 7 و 9 در محلات شاهد و سودان آماده شده و برای اخذ مجوز به کمیسیون ماده پنج رفته است؛ تشریفات قانونی از جمله شناسایی پهنه و طراحی شهری و شهرسازی این دو طرح طی شده است.
وی با اشاره به وضعیت حاشیهنشینی در شهر اصفهان اظهار داشت: مدیریت حاشیهنشینی نیازمند اراده ملی است چراکه افرادی از خارج شهر در ایجاد آن نقش دارند؛ در اصفهان در چندسال اخیر افزایش حاشیهنشینی رخ نداده و محلههایی مثل حصه و قائمیه همچون گذشته درگیر این مسئله هستند.
قاسمزاده در ارتباط با اقدامات شهرداری اصفهان در راستای جلوگیری از افزایش حاشیهنشینی عنوان کرد: رینگ چهارم با عنوان حلقه حفاظتی حدود شهر اصفهان را تعیین میکند و بیانگر آن است که بیش از آن در محدوده شهر اصفهان نیست.
وی افزود: همچنین امسال 30 محله در شهر اصفهان مثل حصه و قائمیه در دستور کار قرار گرفته و برای ارتقا کیفیت زندگی آنها برنامهریزی میشود تا ظاهر شهری پیدا کنند.
شهردار اصفهان با بیان اینکه اجرای این طرح در محله حصه با پیشرفت خوبی همراه بوده است، گفت: ما با تکریم و احترام مردم این کار را شروع کردیم چراکه تا مردم خود را پیدا نکنند کاری نمیتوان انجام داد؛ پارک بزرگ شهری با مدلی جدید به عنوان پردیس خانواده در آن محله احداث شده و در دهه فجر افتتاح میشود، همچنین زیباسازی بدنه محله با هویتبخشی به هنر کاشی معرق انجام شده است.
انتهای پیام/174/.