خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازهم داور کتک خورد!

مشرق | ورزشی | جمعه، 18 آذر 1401 - 17:29
دیدار تیم‌های ملی حفاری و نفت اهواز از هفته هشتم لیگ برتر نوجوانان کشور با اتفاقات تکراری این روزهای فوتبال خوزستان همراه بود.
اهواز،نفت،داور،بازي،تيم

به گزارش مشرق، امروز دو تیم حفاری و نفت در اهواز به مصاف هم رفتند که بازی در حالی که تا دقیقه ۷۵ با حساب یک بر صفر به سود ملی حفاری دنبال می شد، به دلیل درگیری نیمه تمام ماند.
به گفته کادرفنی تیم نفت اهواز در دقیقه ۷۵ این تیم موفق شد بازی را به تساوی بکشاند اما داور پس از لحظاتی گل را با اعلام خطا به روی گلر نفت، مردود اعلام کرد.
همین تصمیم داور منجر به گله مندی مربی نفت اهواز و سپس ایجاد درگیری و زد و خورد بین داور چهارم و این مربی شد.
ضرب و جرج داوران طی روزهای گذشته در لیگ امید و دسته یک جوانان کشور در اهواز و مسجدسلیمان رخ داده بود.
همچنین فولاد خوزستان در جریان همین رقابت ها در خانه با حساب ۳ بر یک از سد انقلاب فارس گذشت.
این رقابت ها از بازی های گروه اول لیگ برتر نوجوانان کشور است.