خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدای انقلاب جامه از خاک برگرفت و جاودانه شد +فیلم

مشرق | فرهنگی و هنری | جمعه، 18 آذر 1401 - 16:41
امروز هنرمندی گرانمایه جامه از خاک برکشید و به جاودانگی رسید، اسفندیار قره‌باغی با صدای دلنشین خود آثار بی‌نظیری را از خود بر جای گذاشت و امروز در خاک آرام گرفت.
تبريز،اسفنديار،تشييع،پيكر،جمعه،مراسم

به گزارش مشرق، مراسم تشییع پیکر اسفندیار قره‌باغی ظهر روز جمعه (۱۸ آذر ماه) پس از اقامه نماز جمعه از مقابل مصلای اعظم امام خمینی (ره) تبریز برگزار شد.
در مراسم تشییع پیکر این هنرمند، مسئولان استانی، تنی چند از هنرمندان عرصه موسیقیدان و شاگردان، دوستداران و خانواده مرحوم حضور داشتند.
پیکر اسفندیار قره‌باغی پس از تشییع در قطعه هنرمندان وادی رحمت تبریز به خاک سپرده می‌شود.
اسفندیار قره‌باغی پنجشنبه (۱۷ آذرماه) پس از تحمل مدت طولانی بیماری درگذشت.
وی متولد سال ۱۳۲۲ بود.
مراسم شام غریبان این هنرمند جمعه، ۱۸ آذر ماه از ساعت ۱۸ تا ۲۰ در مسجد طوبی تبریز برگزار می‌شود.
زنده‌یاد قره‌باغی خواننده و آهنگساز بود، او از کودکی به موسیقی علاقه نشان داد و در سال ۱۳۳۸ وارد هنرستان موسیقی تبریز شد.
قره‌باغی پیش از انقلاب ۱۳۵۷ در ارکستر اپرای تهران سولیست باس بود.
او پس از انقلاب یکی از نخستین پدیدآوران سروده‌های انقلابی مانند «آمریکا، آمریکا، ننگ به نیرنگ تو» بود.