خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پتانسیل صادرات یک‌میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | جمعه، 18 آذر 1401 - 14:06
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با استفاده حداکثری از ظرفیت صنعت مرغداری امکان صادرات ۸۰۰ هزارتن تا یک میلیون تن مرغ وجود دارد.
صادرات،مرغ،تومان،ميزان،توليد،هركيلو

آقای حبیب اسدالله نژاد گفت: علی رغم آنکه قیمت تمام شده و مصوب هرکیلو مرغ زنده بیش از ۴۴ هزار تومان بود، اما تا روزهای گذشته ۳۰ تا ۳۲ هزار تومان عرضه می شد.
به گفته او، با ازدیاد تقاضا برای خرید، قیمت هرکیلو مرغ در استان های مختلف ۴ تا ۵ هزار تومان افزایش یافت که امیدواریم این روند استمرار یابد تا تولیدکنندگان از زیانی که به آنها وارد می شود، رهایی پیدا کنند.
اسدالله نژاد میزان تولید ماه های عادی در سطح کشور را ۱۰۰ تا ۱۰۵ میلیون قطعه اعلام کرد و گفت: با پیگیری های لازم درصددیم که میزان تولید برای ماه های دی و بهمن بیش از این اتفاق نیفتد تا با انباشت و مازاد تولید روبرو شویم.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی می گوید: در بخش صادرات ۲ اقدام‌ مناسب همچون آزادسازی تعرفه و حذف تعهد برگشت ارز صورت گرفته که این‌موضوع می‌تواند به صادرات کمک کند.
او گفت: با استفاده حداکثری از ظرفیت صنعت مرغداری امکان صادرات ۸۰۰ هزارتن تا یک‌میلیون تن مرغ در سال وجود دارد که متاسفانه بدلیل نبود سیاست پایدار صادراتی، حداکثر میزان صادرات سالانه ۱۰۰ هزارتن است.