خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مصائب بی‌پایان رونالدو در تیم ملی

مشرق | ورزشی | جمعه، 18 آذر 1401 - 03:05
اکثر هواداران تیم فوتبال پرتغال موافق بازگشت رونالدو به ترکیب اصلی این تیم نیستند.
پرتغال،رونالدو،بازي،پرتغالي،تيم

به گزارش مشرق، بر اساس نظرسنجی رسانه پرتغالی، اکثریت هواداران تیم ملی پرتغال نمی‌خواهند کریستیانو رونالدو به ترکیب ۱۱ نفره این تیم برای دیدار با مراکش در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر بازگردد.
رونالدو پس از حاشیه‌سازی‌های اخیر خود، در بازی با سوئیس روی نیمکت نشست و در حالی که گونسالو راموس، جانشین ۲۱ ساله او هت‌تریک کرد، پرتغال بازی را ۶ بر یک به سود خود به پایان رساند.
حالا بر اساس نظرسنجی روزنامه پرتغالی «آ بولا» از میان هواداران پرتغال، ۹۳.۶ درصد از آن‌ها گفته‌اند راموس باید به‌جای رونالدو در ترکیب اصلی تیم فرناندو سانتوس در بازی روز شنبه با مراکش به میدان برود.
امروز (پنجشنبه) نیز روزنامه پرتغالی «رکورد» مدعی شده بود رونالدو پس از اطلاع از نیمکت‌نشینی در بازی با سوئیس تهدید به ترک اردوی پرتغال کرده بود؛ ادعایی که توسط فدراسیون فوتبال پرتغال تکذیب شد.