خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمیته تعیین تکلیف کارخانه سیمان زرندیه تشکیل شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 17 آذر 1401 - 19:11
رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: برای تعیین تکلیف احداث کارخانه سیمان زرندیه در استان مرکزی به طور سریع کمیته ای تشکیل و مجوزهای صادر شده برای این کارخانه در دولت قبل بازنگری شود.
كارخانه،محيط،سلاجقه،بررسي،رييس،سيمان،زيست،استان

علی سلاجقه:
علی سلاجقه در بازدید از کارخانه سیمان زرندیه گفت: با توجه به شرایط منابع آبی منطقه و ایجاد آلودگی ناشی از فعالیت کارخانه سیمان، با تشکیل این کمیته، ابعاد آن بررسی شود.
معاون رییس جمهور اظهار داشت: در سال ١۴٠٠ و در دولت قبل مجوز تامین آب این کارخانه از سوی وزارت نیرو صادر شده بود که بر اساس آن قرار شد آب از منطقه‌ای دیگر و به صورت تانکری برای کارخانه تامین شود.
سلاجقه ادامه داد: علاوه بر مشکل آب، مسأله آلودگی هوا هم در صورت فعالیت این کارخانه مطرح است که نارضایتی اهالی منطقه را به همراه داشت که در این کمیته این مساله هم مورد بازنگری قرار گیرد.
رییس سازمان حفاظت محیط‌زیست تاکید کرد: همچنین ضوابط استقرار کارخانه و مجوز صادر شده آن نیز مورد بررسی قرار گیرد و در نهایت نتیجه این بازنگری‌ها به محیط‌زیست ارسال شود تا با همکاری سازمان و اداره کل محیط زیست استان و استانداری استان مرکزی بررسی و تصمیم نهایی اتخاذ شود.
سلاجقه اظهار داشت: ایجاد این کارخانه سیمان در زرندیه نارضایتی مردم را به همراه داشت.
از این رو استانداری باید نسبت به حل معضلات اجتماعی بروز کرده در این زمینه اقدام و همکاری کند.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست به منظور نظارت میدانی از عملکرد ادارات کل محیط زیست استان‌ها و دیدار با سمن ها، محیط بانان، دیدار با مردم، خانواده شهدا، کارآفرینان و بررسی مسائل محیط زیستی روز پنجشنبه به استان مرکزی سفر کرده است.
گفتنی است؛ کار ساخت این کارخانه بین ١٠ تا ٢٠ درصد پیشرفت داشته است.