سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حلالی : کی روش به هیچ وجه نباید در تیم ملی فوتبال بماند

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 17 آذر 1401 - 14:12
پیشکسوت فوتبال گفت: با بازگشت کی روش به تیم ملی فوتبال دوباره به عقب بازگشتیم و نباید دوباره با او قرارداد ببندیم.
فوتبال،تيم،ملي،جام،جهاني،بازي،سرمربي،پلن،حلالي

اسماعیل حلالی پیشکسوت فوتبال درباره عملکرد تیم ملی فوتبال در جام جهانی قطر اظهار کرد: عملکرد خوبی از لحاظ فنی و نتیجه گیری نداشتیم و تعویض سرمربی تیم یکی از دلایلش بود که در مدت کوتاه تا مسابقات جام جهانی کی روش را جایگزین اسکوچیچ کردند.
او افزود: با شکل و شمایل بدی وارد مسابقات جام جهانی شدیم و در بازی اول با انگلیس باخت مفتضحانه‌ای داشتیم و در بازی دوم برابر تیم ولز اعاده حیثیت کردیم و بازیکنان راحت بازی خودشان را انجام دادند و پیروز شدیم و در بازی سوم با آمریکا برای مساوی رفتیم که تدافعی بازی کرده و در نهایت شکست خوردیم.
عملکرد مطلوبی نداشتیم و افسوس باقی ماند که نتوانستیم به مرحله بعدی جام جهانی صعود کنیم.
حلالی درباره علت ناکامی تیم ملی فوتبال در جام جهانی قطر گفت: در آستانه جام جهانی سرمربی تیم ملی فوتبال را عوض کردند و کی روش پلن متفاوتی نداشت و او در چیدمان هم اشتباهاتی داشت.
علاوه بر این، ۴ دروازه بان به این مسابقات بردند در حالی که در بازی با آمریکا مهاجم نداشتیم و همین موضوع باعث شد که ازهافبک به جای مهاجم استفاده شود.
پیشکسوت فوتبال درباره احتمال ماندن کی روش تا جام ملت‌های آسیا اظهار کرد: به نظرم به هیچ عنوان نباید این اتفاق بیفتد و با بازگشت کی روش به تیم ملی فوتبال دوباره به عقب برگشتیم و ماندنش فایده‌ای ندارد.
کی روش پلن متفاوتی ندارد تا در صورت لزوم در تیم ملی فوتبال بهره ببرد.
او افزود: کی روش سرمربی تیم ملی فوتبال بلد نیست یک عذرخواهی کند.
همچنین اعضای تیم ملی فوتبال برای چه چیزی پاداش دریافت کردند و به نظرم پول اهدا شده به آن‌ها حلال نیست.
حلالی درباره بهترین گزینه برای هدایت تیم ملی فوتبال بیان کرد: به نظرم مربیان داخلی خوبی داریم که پلن متفاوت دارند و مربیان خارجی خوب هم هستند که می‌توانند به تیم ملی فوتبال کمک کند، اما دیگر نباید به گذشته برگردیم و کی روش را به عنوان سرمربی انتخاب کنیم.
پیشکسوت فوتبال درباره علت موفقیت تیم‌های ملی ژاپن و کره جنوبی در جام جهانی قطر گفت: آن‌ها برنامه ریزی بلند مدت دارند، اما ما برنامه ریزی مقطعی داریم و احساسی عمل می‌کنیم.