اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی به 3 بیمار زندگی دوباره بخشید
مسئول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی 3 بیمار نیازمند به عضو شد.

مسئول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موجب نجات و ادامه زندگی 3 بیمار نیازمند به عضو شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، به نقل از وبدا، ابراهیم خالقی با اشاره به اهدای اعضای یک بیمار مرگ مغزی اظهار داشت: در هشتصد و چهل و پنجمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی که از بیمارستان مهرگان به واحد فراهمآوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه مشهد معرفی شده بود، پس از انجام مراحل تأیید مرگ مغزی و رضایت خانواده وی در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.
وی تصریح کرد: کبد زندهیاد در بیمارستان منتصریه به خانم ۴۵ ساله ساکن مشهد به صورت رایگان اهدا و پیوند شد و به این بیمار زندگی دوباره بخشید.
مسئول واحد فراهمآوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: همچنین قرنیههای مرحوم برای پیوند به بیمارستان خاتمالانبیاء(ص) مشهد ارسال شده است.
خالقی افزود: همچنین قسمتی از پوست مرحومه نیز به بخش سوختگی بیمارستان امام رضا(ع) به منظور پیوند ارسال شد.
انتهای پیام/ح