خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسئولان ارشد باید پاسخگوی فساد خود باشند

مشرق | بین‌الملل | سه شنبه، 15 آذر 1401 - 17:59
نخست وزیر عراق تاکید کرد که برکناری مقامات ارشد به علت فساد در دوران مسئولیت کافی نیست و آنها باید محاکمه شوند.
فساد،دولت،اقدامات،مقامات،مفسد،پاسخگوي

به گزارش مشرق به نقل از روسیا الیوم، محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق تاکید کرد که برکناری مقامات ارشد به علت فساد در دوران مسئولیت کافی نیست و آنها باید پاسخگوی اقدامات خود باشند و دولت وقت خود را برای محاکمه مفسدان خرد تلف نخواهد کرد، البته این به معنای رها کردن موضوع آنها نیست و روندهای قانونی آنها نیز مسیر خود را طی خواهد کرد.
وی افزود: باید در مقابل مقامات ارشد مفسد موضع ویژه‌ ای اتخاذ کنیم زیرا آنها مسئول هستند، اختیارات گسترده‌ ای داشته و از سوی دولت مجاز به تصمیم ‌گیری بوده‌اند و این مقامات باید پاسخگوی اقدامات خود باشند نه اینکه فقط از سمت خود برکنار شوند.
نخست وزیر عراق پیش از این نیز تاکید کرده بود که در محاکمه افراد فاسد هیچ خط قرمزی وجود ندارد و نفوذ سیاسی طرف ها و گروه های مختلف، هیچ تاثیری در این مبارزه ندارد.
وی تصریح کرد: هدف از مبارزه با فساد زندانی کردن مفسد نیست، بلکه باید با اقدامات پیشگیرانه مانع از وقوع فساد شد و فرهنگ شفافیت، پاکدستی و حفظ اموال عمومی را رواج داد.
السودانی ادامه داد: اولین معیار دولت در تعامل با دولت های دیگر، میزان همکاری آنها با تسلیم محکومان به فساد به بغداد و استرداد اموال مربوط به اختلاس است.