خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نشست روایت ماندگار از سیل خوزستان در اهواز برگزار شد + تصویر

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 01 خرداد 1398 - 09:51
سلسله نشست‌های روایت ماندگار با محوریت نخست «روایت تجربه حضور فعالان مردمی و جهادی در جریان سیل اخیر خوزستان» توسط موسسه آموزشی و پژوهشی صراط انقلاب با حضور طلاب، دانشجویان و فعالان فرهنگی در اهواز برگزار شد.
سيل،خوزستان،جهادي،اهواز،روايت،ظهور،عصر

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام علی مرشدیان در سلسله نشست‌های روایت ماندگار با محوریت «روایت تجربه حضور فعالان مردمی و جهادی در جریان سیل اخیر خوزستان» که در مسجد الغدیر اهواز برگزار شد اظهار داشت: سیل سبب برکت برای استان خوزستان شد به طوری که مردم مناطق مختلف نسبت به محرومیت استان خوزستان آگاهی پیدا کردند.
وی با بیان این‌که ستاد به معنای تقسیم‌بندی کارها به نحو احسن است، بیان کرد: در سیل خوزستان آیا هم‌‌افزایی بین ستادهای مختلف وجود داشت؟
بنابراین در بحران‌های آینده نیازمند ستادی به نحو احسن هستیم.
مسئول قرارگاه جهادی مرکز عصر ظهور اهواز بیان کرد: 284 روستا بر اثر سیل اخیر به زیر آب رفتند همچنین 100 هزار نفر و 3 هزار خانه درگیر بحران سیل شدند.
وی با گله‌مندی از نقش سازمان تبلیغات اسلامی خوزستان، اداره ارشاد و امور مساجد در سیل خوزستان خاطرنشان کرد: امیدواریم با کار کارشناسی و هماهنگ شده بتوان امدارسانی را به پیش ببریم.
مرشدیان گفت: اطلاعاتی که درباره ورود سیل به سمت روستاها و شهرها از طرف برخی افراد که به نیروهای جهای داده می‌شد نادرست بود.
مسئول قرارگاه جهادی مرکز عصر ظهور اهواز اظهار داشت: مدیریت سیل خوزستان بهترین نوع مدیریت آب بوده و مسئولان استانی بخش‌های مختلف تلاش‌های بسیاری داشتند.
به گزارش تسنیم سلسله نشست‌های روایت ماندگار با محوریت نخست «روایت تجربه حضور فعالان مردمی و جهادی در جریان سیل اخیر خوزستان» توسط موسسه آموزشی و پژوهشی صراط انقلاب وابسته به مرکز فرهنگی جهادی عصر ظهور برگزار شد.
انتهای پیام/ح