خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 30 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش برف و باران تا صبح فردا در تهران

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 14 آذر 1401 - 13:00
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، وضعیت جوی این استان، تا اوایل صبح فردا( ۱۵ آذر) همراه با بارش باران و برف و افزایش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.
استان،دماي،ابري،تهران،سانتيگراد،وزش،بارش

به گزارش مشرق، بر اساس آخرین نقشه‌ها و مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی امروز تا اوایل صبح فردا (۱۴ تا ۱۵ آذرماه) با ادامه فعالیت سامانه بارشی در سطح استان، آسمان نیمه ابری تا ابری در بعضی ساعات همراه با بارش باران، در برخی مناطق توام با بارش برف و وزش باد و در ارتفاعات مه و بارش برف پیش‌بینی می‌شود.
از روز سه‌شنبه (۱۵ آذرماه) با خروج سامانه بارشی از استان، به‌تدریج از مقدار ابرها کاسته و در نقاط پرتردد شهری موجب افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا می‌شود.
به علت ماندگاری هوای سرد تا روزهای پایانی هفته یخبندان در مناطق شمالی استان به‌ویژه ارتفاعات و جاده‌های کوهستانی مورد انتظار است.
از فردا تا روز جمعه (۱۸ آذرماه) روند افزایش نسبی بیشینه دما پیش‌بینی می‌شود.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ایستگاه فیروزکوه آلودگی-امین‌آباد با کمینه دمای ۹- درجه سانتیگراد سردترین نقطه استان تهران طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
آسمان شهر تهران فردا (۱۵ آذر) قسمتی ابری به‌تدریج کاهش ابر و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۳ و حداکثر دمای ۸ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (۱۶ آذر) کمی ابری همراه با غبار صبحگاهی، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۴ و حداکثر دمای ۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.