250 حرفه متناسب بازار کار روستاهای استان بوشهر تدوین و اجرایی شد- اخبار بوشهر - اخبار استانها تسنیم
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر گفت: 250 حرفه متناسب بازار کار روستاهای استان بوشهر شناسایی و برنامه آموزشی آنها تدوین و اجرایی شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالمجید دراهکی صبح امروز در نشست با امام جمعه خورموج با اشاره به ظرفیتهای آموزش فنی و حرفهای در 15 مرکز دولتی و 250 آموزشگاه آزاد، اظهار داشت: مهارتآموزی به عنوان راهگشای اشتغال نقشی مهم در حل مشکلات جوانان و توسعه استان دارد.
وی با اشاره به اینکه هدف اصلی آموزشهای فنی و حرفهای تربیت نیروی کار مورد نیاز در بخشهای مختلف جامعه و افزایش توانایی نیروی جوان و متخصص است، اضافه کرد: توجه به مهارتآموزی و توسعه آموزش فنی و حرفهای بهترین راهکار برای توسعه این استان و بهخصوص شهرستان دشتی است که از این طریق میتوان نقش بهسزایی در کمک به حوزههای مختلف از جمله اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایفا کرد.
دراهکی از جذب بیش از 50 درصدی مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفهای شهرستان دشتی در بازار کار خبر داد و گفت: با رهگیری رصد اشتغال مهارت آموختگان در این استان، بیش از 50 درصد دانشآموختگان مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان دشتی که مهارت و حرفه آموزشی را فرا گرفتهاند جذب بازار کار شدند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر با اشاره به مصوبه هیئت دولت مبنی بر اشتغال 50 درصدی نیروهای بومی در منطقه پارس جنوبی، خاطرنشان کرد: در این منطقه بیش از 100 میلیارد دلار سرمایهگذاری شده و این در حالی است که طرحهای مهم دیگری از جمله 18 مجتمع پتروشیمی در این منطقه در دست ساخت است و با این ظرفیت، زیبنده نیست مردم ساکن در جوار این تأسیسات دچار مشکلات اقتصادی، معیشتی و اشتغال باشند و باید برای توسعه اشتغال پایدار بر اساس نیاز صنعت جوانان استان بوشهر مهارتهای فنی و حرفهای را فرا گیرند.
وی از تدوین حرفه در راستای مهارتآموزی جوانان استان بوشهر خبر داد و گفت: بر اساس سند مهارتآموزی استان و برای ایجاد فرصتهای شغلی جدید بر اساس ظرفیتهای منطقهای امسال بیش از 650 حرفه در کارگاههای آموزش فنی و حرفهای به فراگیران ارائه شده است.
دراهکی به ظرفیت های اقتصادی روستاهای استان اشاره کرد و افزود: با همکاری شوراهای اسلامی و دهیاران 250 حرفه متناسب بازار کار روستاهای استان بوشهر شناسایی و برنامه آموزشی آنها تدوین و اجرایی شده است.
وی با تأکید بر نقش مهم مهارت در جهش تولید با مرجعیت آموزش فنی و حرفهای تصریح کرد: تضمین اشتغال مهارت دیدهها یکی از برنامهها است در این راستا 64 درصد از حرفهآموزان در منطقه پارس جنوبی مشغول به کار شدهاند و دیگر مهارتآموزان هم بر اساس توانمندی خود کسب و کار راه انداختهاند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای بوشهر از افزایش 150 درصدی تعهدات آموزش فنی و حرفهای در حوزه توانمندسازی نیروی ماهر در استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: نگاه توسعهای و تخصصی برای هدفمندسازی آموزشهای مهارتی در سطح استان شکل گرفته و امیدواریم با حمایت همه جانبه مسئولان، شاهد بهرهمندی مردم از آثار خدمات نظام مقدس جمهوری اسلامی در این حوزه باشیم.
نیروهای بسیجی و طلاب استان بوشهر آموزشهای فنی و حرفهای را فرا گیرند
امام جمعه خورموج نیز گفت: نیروهای جهادی و طلاب جهت خدمترسانی بهتر به مردم و محرومان آموزشهای فنی و حرفهای را فرا بگیرند.
حجتالاسلام علی زاهد دوست با تأکید بر اینکه مهارتآموزی باید به یک فرهنگ در جامعه تبدیل شود، افزود: مهارتافزایی به خصوص بین خانوادهها ترویج شود، چرا که شانس اشتغال جوانان را افزایش میدهد.
وی بر توسعه آموزشهای مهارتی در زندانهای استان تأکید و اضافه کرد: نداشتن یک مهارت شغلی یکی از علل اصلی بیکاری است که نتیجه آن در مواقعی ارتکاب جرم و راهی زندان شدن است، پس با توسعه مهارتهای فنی و حرفهای در زندانها زمینه را برای عدم بازگشت مددجویان به زندانها مهیا کنید.
امام جمعه خورموج به توسعه مهارتهای فنی و حرفهای در حوزه کشاورزی در شهرستان دشتی اشاره کرد و افزود: با ترویج آموزشهای نوین کشاورزی در بخش روستایی،کشاورزی شهرستان را از سنتی به صنعتی تغییر دهید.
زاهد دوست با بیان اینکه امروز در مراکز آموزشی باید مهارتآموزی جدی گرفته شود، زیرا دانشآموزان و دانشجویان بعد از اتمام تحصیلات مهارت کافی برای ورود به بازار کار را ندارند، گفت: دولت باید به فنی و حرفهای توجه ویژه کند و برای رشد و پیشرفت مراکز فنی و حرفهای سرمایه گذاری کند تا زمینه اشتغال جوانان نیز ایجاد شود.
انتهای پیام/190/