خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گفتگوی تلفنی پوتین با ماکرون و مرکل درباره تحولات سوریه

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 خرداد 1398 - 09:08
رئیس‌جمهور روسیه با همتای فرانسوی خود و صدراعظم آلمان درباره تحولات اخیر سوریه به ویژه اوضاع ادلب گفتگوی تلفنی کرد.
سوريه،گفتگوي،تلفني،پوتين،تأكيد،مركل

رئیس‌جمهور روسیه با همتای فرانسوی خود و صدراعظم آلمان درباره تحولات اخیر سوریه به ویژه اوضاع ادلب گفتگوی تلفنی کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در گفتگوی تلفنی با امانوئل ماکرون، همتای فرانسوی خود و آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان درباره تحولات اخیر سوریه و تشدید حملات و درگیری‌ها در ادلب بحث و تبادل نظر کرد.
کرملین اعلام کرد که پوتین در این گفتگوی تلفنی بر اقدامات اتخاذ شده با همکاری ترکیه برای تحقق ثبات در شمال غرب سوریه و حمایت از غیرنظامیان و از بین بردن تهدیدات تروریستی تأکید کرد.
در بیانیه کرملین آمده است: ماکرون، مرکل و پوتین به بررسی موضوع تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه پرداختند و بر لزوم ادامه تلاش‌ها برای حل و فصل بحران سوریه براساس قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت و حفظ حاکمیت و تمامیت ارضی سوریه تأکید کردند.
در این گفتگوی تلفنی سه‌جانبه، رهبران سه کشور درباره اوضاع داخلی اوکراین نیز گفتگو و بر لزوم حل بحران داخلی در این کشور تأکید کردند.
انتهای پیام