خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای پرسپولیس و یک ستاره بیخ پیدا کرد

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 13 آذر 1401 - 08:57
یکی دیگر از دلایلی که باعث شده آل‌کثیر برای ماندن در پرسپولیس دچار تردید شود این است که یحیی گل‌محمدی مایل است قرارداد او در تعطیلات نیم‌فصل با پرسپولیس ثبت شود.
پرسپوليس،يحيي،عيسي،بازيكن،تيم،تيمش

به گزارش مشرق، باشگاه پرسپولیس مذاکراتش را با عیسی آل‌کثیر آغاز کرد تا در صورت ممکن این بازیکن را به خدمت بگیرد.
پیش از این در خبرها داشتیم که عیسی آل‌کثیر تماس‌های باشگاه پرسپولیس را بدون جواب گذاشته است و گویا او در این مدت مشغول مذاکره با یکی از تیم‌های متمول شهرستانی بوده است.
اما یکی دیگر از دلایلی که باعث شده آل‌کثیر برای ماندن در پرسپولیس دچار تردید شود این است که یحیی گل‌محمدی مایل است قرارداد او در تعطیلات نیم‌فصل با پرسپولیس ثبت شود.
این در حالی است که پرسپولیس در حال حاضر یک جای خالی در لیست خود دارد و می‌تواند یک بازیکن آزاد به خدمت بگیرد.
اما یحیی نمی‌خواهد این یک سهمیه به آل‌کثیر تعلق بگیرد بلکه می‌خواهد آن را برای نیم‌فصل دوم حفظ کند تا در صورت لزوم بتواند یک بازیکن جدید به تیمش اضافه کند.
در حقیقت یحیی می‌خواهد در نیم‌فصل آل‌کثیر را جایگزین یکی از بازیکنان فعلی تیمش کند.
مشکل اینجاست که خود عیسی تمایل زیادی دارد تا در همین تعطیلات تیم خود را مشخص کند تا بتواند در 4 هفته باقی مانده در لیگ نیز به میدان رود، از این جهت که شرایط بازی کردن را هم پیدا کرده است.
اما در این میان پیشنهاد یکی از تیم‌های لیگ برتری به آل‌کثیر آنقدر خوب بوده که او مایل باشد راهی این تیم شود.
به هر حال آل‌کثیر می‌داند در صورت ماندن در پرسپولیس باید خودش را برای نیمکت‌نشینی آماده کند چراکه قطعا گل‌محمدی دیاباته و لوکادیا را به او ترجیح می‌دهد.
در هر صورت ماجرای پرسپولیس و آل‌کثیر پیچیده شده است و به نظر می‌آید احتمال رفتن او از جمع سرخپوشان خیلی بیشتر از ماندنش در این تیم است.
مگر اینکه در روزهای آتی اتفاق جدیدی رخ دهد.