خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیابت و فشار خون یکی از عوارض چاقی /یک چهارم جمعیت کشور دچار چاقی هستند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 12 آذر 1401 - 11:24
فلوشیپ جراحی لاپاروسکوپی پیشرفته و جراحی چاقی گفت: یک چهارم جمعیت دچار چاقی شده اند که کیفیت زندگی این افراد را تحت تاثیر قرار داده است.
چاقي،جراحي،جمعيت،حوزه،ايران

عبدالرضا پازوکی در نشست خبری پنجمین کنگره بین المللی جراحی‌های چاقی و متابولیک گفت: اضافه وزن و چاقی یکی از معضلات جامعه در حوزه سلامت است و بیش از ۶۰ درصد جمعیت ایران از مسکل اصافه وزن و چاقی رنج می‌برند که در حدود ۵۰ میلیون نفر از جمعیت کشور از این معضل رنج می‌برند.
چاقی منشا بیماری‌های فشار خون است که یک چهارم جمعیت را درگیر کرده و دیابت است و کیفیت زندگی افراد را چاقی تحت تاثیر قرار داده و چاقی بر طول عمر اثر منفی خواهد داشت.
به گفته وی جراحی چاقی برای بی ام آی ۳۵ کاهش یافته و جراحی چاقی بر کاهش عوارض بیماری‌های ناشی از چاقی اثر خوبی گذاشته است و جراحی چاقی یک عمل ضروری برای سلامت بیماران است و یک جراحی زیبایی به حساب نمی‌آید.
او افزود: ایران بعد از آمریکا و چین سومین کشور از نظر تعداد مقالات در حوزه جراحی چاقی است.
نـوآوری در زمینه ساخت تجهیزات حوزه جراحی چاقی اقدامات خوبی در ایران انجام شده است.