سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت بازیکنان مصدوم استقلال

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | جمعه، 11 آذر 1401 - 18:06
تمرینات تیم فوتبال استقلال پس از یک روز استراحت امروز از سر گرفته شد.
تمرينات،تيم،فيزيوتراپي،هوادار

تمرینات تیم فوتبال استقلال پس از یک روز استراحت امروز از سر گرفته شد و بازیکنان برنامه‌های کادرفنی را مرور کردند.
عارف غلامی که در جریان بازی دوستانه مقابل هوادار دچار درد در ناحیه همسترینگ و مصدوم شد، در تمرین امروز غایب بود.
مدافع آبی‌ها چند روزی برنامه‌های فیزیوتراپی را پشت سر می‌گذارد و پس از رسیدن به آمادگی لازم، به تمرینات تیم اضافه خواهد شد.
سعید مهری نیز که به دلیل احساس درد در ناحیه زانو در بازی با هوادار شرکت نکرد، به فیزیوتراپی مشغول است.
مهری امروز نیز با لباس شخصی در تمرین آبی‌ها حضور یافت، اما مشکل خاصی ندارد و به احتمال زیاد تا سه روز آینده به تمرینات تیم اضافه خواهد شد.