خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تساوی کرواسی و بلژیک در نیمه اول/ برتری 45دقیقه ای مراکش برابر کانادا- اخبار فوتبال جهان - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 10 آذر 1401 - 20:12
بازی های دور پایانی مرحله گروهی جام جهانی 2022 قطر با برگزاری دو دیدار از گروه F پیگیری شد.
دقيقه،گل،بازي،كرواسي،تيم،آفسايد

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بازی‌های بیست‌ودومین دوره مسابقات جام جهانی که به‌میزبانی قطر در جریان است، از ساعت 18:30 امروز (پنجشنبه ـ به‌وقت تهران) با برگزاری دو بازی همزمان از گروه F در حال پیگیری است که در یکی از این دیدارها تیم‌های کرواسی و بلژیک در ورزشگاه احمدبن علی به مصاف هم رفتند که جدال دو تیم در نیمه اول گلی در بر نداشت و دو تیم با تساوی بدون گل راهی رختکن شدند.
اتفاق مهم نیمه اول پنالتی بود که آنتونی تیلور داور انگلیسی بازی در دقیقه 17 به‌سود کرواسی گرفت، اما در ادامه با بررسی صحنه توسط کمک‌داور ویدئویی (VAR) تصمیم خود را عوض و آفساید بازیکن کرواسی را اعلام کرد.
در بازی همزمان هم تیم‌های کانادا و مراکش در ورزشگاه الثمامه مقابل هم صف‌آرایی کردند که جدال دو تیم در نیمه اول با برتری 2 بر یک شاگردان ولید الکراکی همراه شد.
حکیم زیاش در دقیقه 4 و یوسف النصیری در دقیقه 23 برای مراکش گلزنی کردند و گل کانادا هم روی گل به خودی نایف اکرد در دقیقه 40 به ثمر رسید.
مراکشی‌ها در وقت‌های تلف‌شده نیمه اول یک گل دیگر هم زدند که آفساید اعلام شد.
قضاوت این بازی به‌عهده رافائل کلاوس از برزیل است.
انتهای پیام/+