خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری دوره «تنظیم هیجانی» و«آموزش مبتنی بر تعهد» برای دانشجویان

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 10 آذر 1401 - 15:18
اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی دوره های «گروه تنظیم هیجانی» و«آموزش مبتنی بر پذیرش تعهد» را برای دانشجویان برگزار می کند.
دوره،سلامت،آذرماه،دانشجويي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی معاونت فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی اطلاعیه ای اعلام کرد: دوره «گروه تنظیم هیجانی» ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی، از نیمه دوم آذرماه برگزار می شود.
داوطلبان شرکت در این دوره تا ۱۵ آذرماه جاری فرصت دارند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
جلسات این دوره، روزهای دوشنبه، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار خواهد شد.
همچنین اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی معاونت فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دوره «آموزش مبتنی بر پذیرش و تعهد» را ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی، از نیمه دوم آذرماه برگزار می کند.
داوطلبان شرکت در این دوره تا ۱۵ آذرماه جاری فرصت دارند نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
جلسات این دوره، روزهای پنجشنبه، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ برگزار خواهد شد.