خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 01 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ۵۰ درصدی تولید رب انار در پاوه

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 10 آذر 1401 - 09:12
کرمانشاه- رئیس جهاد کشاورزی شهرستان پاوه از کاهش ۵۰ درصدی تولید رب انار در این شهرستان خبر داد.
انار،پاوه،شهرستان،توليد،رب

شهروز احمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تولید انار در شهرستان پاوه به دلیل مشکلات کم آبی با کاهش ۵۰ درصدی امسال رو به رو شد.
وی افزود: تولید رب انار هم به همین میزان در شهرستان پاوه کاهش یافته است.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان پاوه تصریح کرد: در شهرستان پاوه انواع انار از ارقام بومی همچون ترش و شیرین، نرم دانه، پیرمیکاییل و غیربومی همچون یوسف خانی، ملس ساوه و رباب نیریز تولید می‌شود که نوع ترش آن برای تولید رب انار کاربردی‌تر است.
احمدی خاطر نشان کرد: رب انار بیشتر به صورت سنتی تهیه می‌شود و مصرف آن بیشتر در داخل استان کرمانشاه است.
وی عنوان کرد: ۶۷۰ هکتار باغ انار مثمر در شهرستان پاوه وجود دارد و برداشت این محصول از اوایل آبان آغاز و تا اوایل آذر ادامه دارد.