خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزمون: کاری می کنم که کی روش در تیم ملی بماند/ مقابل آمریکا بدن مان تحلیل رفته بود- اخبار فوتبال ایران - اخبار ورزشی تسنیم

تسنیم | ورزشی | پنجشنبه، 10 آذر 1401 - 00:59
مهاجم تیم ملی فوتبال ایران گفت: خیلی به صعود نزدیک بودیم اما مقابل آمریکا بدن بازیکنان تحلیل رفته بود و نتوانستیم برنده بازی باشیم.
تيم،بازي،ملي،آزمون

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سردار آزمون پس از بازگشت تیم ملی فوتبال به ایران اظهار داشت: با وجود اینکه خیلی به صعود نزدیک بودیم اما در بازی آخر، آمریکا بهتر از ایران بازی کرد و ‌حق این تیم بود که برنده بازی باشد.
وی درخصوص اینکه چرا تیم ملی نتوانست بازی مقابل ولز را تکرار کند، عنوان کرد: مقابل آمریکا بدن بازیکنان تحلیل رفته بود و جواب نداد.
مهاجم تیم ملی فوتبال کشورمان درمورد اینکه ممکن است کارلوس کی‌روش به کارش در تیم ملی ‌ادامه ندهد، تصریح کرد: نه، می‌ماند.
خودم کاری می‌کنم که بماند.
آزمون در پاسخ به این سوال که آیا از عملکرد خودش در جام جهانی رضایت دارد؟
گفت: نه از عملکردم راضی نیستم.
انتهای پیام/