خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جام جهانی ۲۰۲۲ قطر؛ استرالیا ۰_ دانمارک ۰

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 09 آذر 1401 - 18:41
امشب در ورزشگاه الجنوب، استرالیا و دانمارک در آخرین گام‌شان در گروه D جام‌جهانی ۲۰۲۲ برای صعود مبارزه می کنند.
استراليا،دانمارك،امتياز

در هفته سوم بازی‌های جام جهانی ۲۰۲۲، دو تیم استرالیا و دانمارک در حالی به امروز به مصاف هم میروند که استرالیا ۳ امتیاز و دانمارک ۱ امتیاز کسب کرده است.
استرالیا که باخت ناامید کننده‌ای را مقابل فرانسه تجربه کرد، توانست با پیروزی در برابر تونسی‌ها شانس صعود از مرحله‌ی رقابت‌های گروهی جام جهانی قطر ۲۰۲۲ را همچنان حفظ کند.
امروز چهارشنبه نهم آذر راس ساعت ۱۸:۳۰ به وقت ایران، بازی استرالیا و دانمارک در ورزشگاه الجنوب (الوکره) با سوت مصطفی غربال داور الجزایری آغاز شد.
این خبر بروز رسانی می شود.