خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خودروهای وارداتی به مزایده گذاشته خواهد شد

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 09 آذر 1401 - 17:32
مزایده الکترونیکی سراسری شماره ۲۶۳ سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی به ارزش بیش از ۹۰۰ میلیارد تومان برگزار خواهد شد.
سازمان،مزايده،اموال،تمليكي،فروش،تارنماي،غلامي،الكترونيك

به گزارش خبرگزاری مهر نقل ششمین مزایده الکترونیک سازمان اموال تملیکی در سالجاری است، خاطرنشان کرد: ۳۰ استان کشور در این مزایده مشارکت دارند.
کالاهای ارائه شده در بیش از ۱۴۰۰ دسته بندی کالایی شامل سوخت، لوازم و ابزارآلات صنعتی، ماشین آلات راهسازی، لوازم خانگی، کالاهای دیجیتال از قبیل رایانه و تلفن همراه به ارزش افزون بر ۹۰۰ میلیارد تومان عرضه خواهد شد.
غلامی در ادامه بیان داشت: در ضمن ۳۸ دستگاه خودرو سواری وارداتی باقیمانده از دو مزایده فوق العاده قبلی سازمان هم در این مزایده از دو استان بوشهر و خوزستان عرضه و در معرض دید و خرید متقاضیان قرار می‌گیرند.
معاون بهره برداری و فروش اموال منقول سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی افزود: متقاضیان می‌توانند از روز نهم تا ۱۶ آذر با مراجعه به تارنمای رسمی سازمان به نشانی TAMLIKI.IR جزئیات کالاها را مشاهده کنند و به انبارهای سازمان در استان‌های مربوطه مراجعه کرده و کالاها را بازدید نمایند.
غلامی در پایان گفت: جلسه رمزگشایی مزایده الکترونیک شماره ۲۶۳ در روز ۲۱ آذرماه سال جاری با حضور اعضای شورای فروش سازمان اموال تملیکی برگزار و برندگان در تارنمای سازمان اعلام خواهند شد.