خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صادرات 350 هزار محصولات کشاورزی از مرز دوغارون- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 09 آذر 1401 - 15:54
مدیر جهادکشاورزی شهرستان تایباد به صادرات محصولات کشاورزی از مرز دوغارون اشاره کرد و گفت: سالانه 350هزار تن محصولات کشاورزی از مرز دوغارون صادر می شود.
كشاورزي،تايباد،كشاورزان،رتبه،شهرستان،جهاد،مشكلات،توليد،دامدا ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تایباد، جواد اعتضادی امروز در نشست شورای هماهنگی جهاد کشاورزی تایباد اظهارداشت: بخش کشاورزی تایباد با داشتن 400منبع آبی، 46درصد اشتغال تایباد را به خود اختصاص داده و 85 درصد گردش مالی مردم شهرستان در بخش کشاورزی می باشد.
وی گفت: تایباد رتبه اول پرورش شتر مرغ استان را دارد و در حوزه دامپروری علی رغم خشکسالی و گرانی علوفه، 250هزار راس دام سبک در شهرستان پرورش داده می‌شود که آمار دام سبک اخیرا به دلایلی که گفته شد شدیدا کاهش یافته است.
اعتضادی افزود: تایباد در تولید گندم رتبه پنجم ، هندوانه رتبه اول ، زعفران رتبه سوم استان، را به خود اختصاص داده است .
وی از تولید 25 تن زعفران سرگل خشک در تایباد خبر داد و گفت: سازمان تعاون شهرستان در خرید زعفران امسال تا به این تاریخ رتبه اول استان را دارد و تحویل 31هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان را از دیگر توامندی های بخش کشاورری تایباد دانست.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان تایباد به صادرات محصولات کشاورزی از مرز دوغارون اشاره کرد و گفت: سالانه 350هزار تن محصولات کشاورزی از مرز دوغارون صادر می‌شود.
حجت الاسلام احمدی پناه ،نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز اظهارداشت:وظیفه جهاد کشاورزی گره گشایی از مشکلات کشاورزان است.
وی افزود:کار کشاورزان کار مبارکی است و همه دست اندر کاران باید تلاش کنند گره گشای مشکلات کشاورزان باشند، اگر برای کشاورزان بالی نیستند نباید باری باشند.
تهیه ابزار تولید برای کشاورز و کمک کردن برای روان سازی کار تولید وظیفه همگانی است.
احمدی‌پناه در بخشی از صحبت‌های خود به نقش پیشگیری در امور اراضی اشاره کرد و گفت: به عنوان حاکم شرع در این حوزه می‌گویم، باید قبل از تخریب جلوی ساخت و سازها با تذکر و اطلاع رسانی گرفته شود و بنایی که در مناطق دور دست برای تسهیل کشاورزی سالیان قبل احداث شده پیشنهاد تخریب ندهید و مدیران تا اصلاح قوانین دست و پا گیر با تولیدکنندگان مدارا کنند.
در این نشست سیدمرتضی حسینی عضو هیئت مدیره صنف کشاورزی به مشکلات کشاورزان و دامداران تایبادی اشاره کرد و گفت: اگر مدیران با نگاه کمک به کشاورزی مدیریت جهاد کشاورزی را همراهی کنند، کشور به خودکفایی در زمینه محصولات کشاورزی می شود.
وی خشکسالی و گرانی علوفه را مشکل دامداران سبک شهرستان دانست و گفت: در بخش دام و طیور باید برای حل مشکلات این بخش چاره اندیشی شود تا ابزار اشتغال مردم مرزنشین که در کنار دامداری و کشاورزی مرزبانی هم می کنند، خارج نشود تا دامداران و کشاورزان به مشاغل کاذب روی بیاورند.
انتهای پیام/282/ن