خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور ۴ هزار مجوز مشاغل خانگی در استان تهران

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 09 آذر 1401 - 15:00
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران از صدور مجوز چهار هزار مشاغل خانگی در این استان خبر داد.
مجوز،مشاغل،خانگي،ويس

حامد ویس کرمی اظهار کرد: در ۶ماهه نخست سال جاری از سوی اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان تهران ۴ هزار مجوز در بخش مشاغل خانگی صادر شده است.
وی با بیان این که در ۶ ماه اول سال ۱۴۰۰ در بخش مشاغل خانگی ۳۰۳ مجوز صادر شده بود، افزود: صدور این تعداد مجوز باتوجه به مقایسه آمار ۶ ماه نخست سال گذشته از رشد یک هزار ۲۲۰ درصدی خبر می‌دهد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران بیان کرد: این رشد مجوز‌ها در راستای سیاست‌های دولت مبنی بر تسهیل راه‌اندازی کسب‌وکار صورت‌گرفته است و تلاش شده با ایجاد زیر ساخت‌ها و فراهم‌کردن مشوق‌های لازم، متقاضیان در کمترین زمان ممکن بتوانند مجوز خود را دریافت کنند.
ویس کرمی گفت: متقاضیان دریافت مجوز مشاغل خانگی می‌توانند با مراجعه به سایت درگاه ملی مجوز‌ها نسبت طی مراحل و اخذ مجوز در سریع‌ترین زمان ممکن اقدام کنند.