خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری جاعل اسناد و مدارک در خرم‌آباد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 09 آذر 1401 - 13:44
خرم‌آباد- رئیس پلیس آگاهی لرستان از دستگیری جاعل اسناد و مدارک در خرم‌آباد خبر داد.
آگاهي،پليس،رخشان،سرهنگ،لرستان،مأموران

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ عبدالرضا رخشان امروز چهارشنبه در گفت و گو با رسانه‌ها، اظهار داشت: در پی مراجعه شهروندی به پلیس آگاهی لرستان مبنی بر اینکه پدرش چند سال قبل فوت کرده است و برادرش برای اقدامات سود جویانه و کسب منافع مادی با تنظیم قولنامه ای صوری یک واحد مسکونی به مساحت ۱۰۰ متر مربع به ارزش ۹ میلیارد ریال ارثیه پدری اشان را تصاحب کرده و به غیر فروخته است، موضوع در دستور کار مأموران قرار گرفت.
وی، افزود: مأموران پس از کسب مجوز قضائی متهم را در را در خرم آباد شناسایی و دستگیر کردند.
رئیس پلیس آگاهی لرستان، اظهار داشت: متهم پس از انتقال به پلیس آگاهی در تحقیقات صورت گرفته به جرم خود اعتراف و همراه پرونده تحویل مراجع ذی صلاح شد.
سرهنگ رخشان به شهروندان توصیه کرد: در هنگام معامله املاک و خودرو تا حصول اطمینان کامل از مالکیت طرف مقابل از تنظیم هر گونه قرار داد و پرداخت وجه خودداری کنید.