خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶ میلیون نفر به صورت رایگان بیمه سلامت شدن

مهر | سیاسی | چهارشنبه، 09 آذر 1401 - 11:40
رئیس جمهور گفت: در دوره جدید بیش از ۶ میلیون نفر به صورت رایگان بیمه سلامت شدند و ما به دنبال آن هستیم که این خدمات به گونه ای افزایش پیدا کند که بیماران بجز بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند.
پرستاران،قشر،جايگاه،نگاه،جامعه،كرونا

به گزارش خبرنگار مهر، سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور به مناسبت روز پرستار در سالن اجلاس سران ضمن تجلیل از جایگاه این قشر از جامعه اظهارداشت: جامعه ما نگاه با احترامی به پرستاران دارد.
کرونا از قله‌های جامعه پرستاری بود که مردم دیدند پرستاران نگاه خالصانه دگر خواهی در پرتو خداخواهی دارند، بنابراین جایگاه پرستاران در نگاه مردم رفیع است و قدردان آن هستند و باید این شأن و جایگاه پرستار حفظ شود.
رئیس جمهور خطاب به پرستاران گفت: پرستاران قشر با ظرفیتی هستند چون آدم کم ظرفیت که به مشکل مواجه می‌شود می‌گوید ما اهلش نیستیم.
مهمترین ویژگی این قشر آن است که انسان‌های با ظرفبت هایی هستند چون در موضوع کرونا حتی پدر، مادر و فرزندان کرونایی خود را نمی‌توانستند نگه دارند اما پرستاران به خاطر تعهد و مسئولیتشان و ظرفیتی که داشتند این کار را انجام دادند.
وی افزود: در دوره جدید بیش از ۶ میلیون نفر به صورت رایگان بیمه سلامت شدند و ما به دنبال آن هستیم که این خدمات به گونه‌ای افزایش پیدا کند که بیماران بجز بیماری دغدغه دیگری نداشته باشند.
ادامه دارد…