خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت توانیر ملزم به توقف رویه ضد رقابتی شد- اخبار صنعت و تجارت - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 09 آذر 1401 - 11:12
در پی دریافت چند فقره شکایت از شرکت توانیر، شورای رقابت با بررسی موضوعات مطروحه، بروز رویه ضدرقابتی و سوء استفاده از وضعیت مسلط را تأیید و این شرکت را به درج وجه التزام قطع برق در قراردادهای منعقده ملزم کرد.
التزام،رويه،وجه،رقابت،موضوع،شوراي،توانير

به گزارش خبرگزاری تسنیم، شورای رقابت در جلسه 525 خود، به موضوع عدم درج وجه التزام موضوع ماده 25 قانون بهبود مستمر کسب و کار پرداخت و با توجه به اینکه شرکت توانیر در قراردادهای منعقده با واحدهای تولیدی شرط وجه التزام را در نظر نگرفته است، این رویه را سوء استفاده از وضعیت مسلط از طریق تحمیل شرایط قراردادی غیرمنصفانه تشخیص داد و به دلیل بروز رویه ضد رقابتی موضوع جزء 2 بند ط ماده 45 قانون اجرای سیاست های کلی اصل 44 قانونی، شرکت توانیر را ملزم به توقف رویه ضدرقابتی و گنجاندن یک بند در قراردادهای جدید برای وجه التزام با نظارت و تأیید شورای رقابت نمود.
شایان ذکر است: شورای رقابت از سازمان برنامه و بودجه خواست درخصوص نظر گرفتن اعتبار لازم در بودجه سالانه جهت جبران خسارت ناشی از قطع برق از سوی دولت به دلیل کمبودهای مقطعی، تدابیر لازم را بیاندیشد.
انتهای پیام/