خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید نباید معطل بروکراسی بانکی و اداری شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 آذر 1401 - 18:12
اردبیل- استاندار اردبیل گفت: تولید نباید معطل بروکراسی اداری و بانکی شده و از تب و تاب بیفتد.
توليد،اردبيل،استان،عاملي،بازديد،شاهد،خورشيدي،كارخانه،محصولات،برق

به گزارش خبرنگار مهر، سید حامد عاملی عصر سه‌شنبه در جریان بازدید از چندین واحد تولیدی در شهرک صنعتی شماره ۲ اردبیل اظهار کرد: با برگزاری منظم جلسات تسهیل و رفع موانع تولید، تلاش ما بر این است تا در چرخه تولید استان و تقویت جبهه اقتصادی مردم خللی به وجود نیامده و مشکلات و نارسایی‌های ناشی از بروکراسی اداری و بانکی برطرف شود.
وی تصریح کرد: به صورت مستمر رفع موانع اداری و بانکی را از سر راه تولید و سرمایه‌گذاری استان پیگیر هستیم و تلاش ما بر این است تا در یک بستر سالم و مناسب تقویت نظام اقتصادی استان را به بهترین شکل شاهد باشیم.
استاندار اردبیل در بازدید از کارخانه تولید پنل‌های خورشیدی در اردبیل گفت: این مجموعه‌های تولیدی با تکنولوژی‌های بالا تولید پنل‌های خورشیدی را انجام می‌دهند تا با نصب و راه‌اندازی این پنل‌ها شاهد افزایش تولید برق از انرژی خورشیدی باشیم.
عاملی سرمایه‌گذاری در این حوزه را سودآور و به نفع خود مردم و گروه‌های مختلف توصیف کرد و افزود: انتظار می‌رود با کاهش مصرف انرژی و افزایش تولید برق از خورشید بتوانیم یک شرایط پایدار و متعادلی را در تولید و مصرف برق به وجود آوریم.
وی در بازدید از کارخانه تولید قطعات خودرو در ویلکیج نیز خاطرنشان کرد: صنعت خودروی کشور ما نیاز به فناوری و تکنولوژی‌های جدیدی دارد تا با کیفیت بالا تولید خودروی داخلی را شاهد باشیم.
عاملی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: اردبیل از قطب‌های تولید قطعات مختلف صنعت خودرو است و قطعاً تولیدات این مجموعه نیز می‌تواند بخش عظیمی از فرصت اشتغال و عرضه محصول با برند خاص را زمینه‌ساز شود.
وی به تولید اسباب‌بازی در اردبیل نیز اشاره کرد و ادامه داد: عمده محصولات این بخش وارداتی است و ما در استان اردبیل با تولید متنوع اسباب‌بازی سعی می‌کنیم کشور را به شرایط خوداتکایی در این حوزه برسانیم.
عاملی بیان کرد: در کنار تولید اسباب‌بازی، اردبیل از جایگاه مناسبی برای تولید بازی‌های فکری و همچنین محصولات ورزشی برخوردار است که جا دارد سرمایه‌گذاری‌های بیشتری را در این بخش شاهد باشیم.
استاندار اردبیل همچنین در بازدید از کارخانه بسته‌بندی و عرضه عسل برند سبلان در اردبیل گفت: صادرات محصولات متنوع در بخش‌های مختلف زمینه توانمندی اقتصادی استان را به وجود آورده و به نوعی فرصت‌های اشتغال بیشتر را نیز رقم خواهد زد.