خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن از رسیدن به اهداف خود در حوادث اخیر کشور شکست خورد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 08 آذر 1401 - 14:47
ایلام-معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران با اشاره به جنگ ترکیبی دشمنان نظام، گفت: دشمن از رسیدن به اهداف خود در حوادث اخیر کشور شکست خورد.
ايران،اسلامي،دشمن،ملت،معروفي،اقوام،سردار،جنگ،ايراني،ادامه

به گزارش خبرنگار مهر، سردار حسن معروفی روز سه شنبه در آیین همایش شبانان و گله داران عشایر استان در قالب رزمایش جهادگران فاطمی، با اشاره به دست آورده‌ای نظام جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف این مهم را ثمره مجاهدت و جانفشانی رزمندگان و ملت بزرگ ایران اسلامی برشمرد و تصریح کرد: ما امروز در اوج قدرت، عزت و شرافت جهان اسلام و حتی کل دنیا هستیم.
وی در ادامه با اشاره به مبارزات اقوام و عشایر علیه نظام ستمشاهی گفت: هم اکنون نیز اتحاد و انسجام اقوام در مواجهه با نقشه‌های دشمنان بزرگترین مولفه در پیروزی و خنثی سازی نقشه‌های دشمنان است.
سردار معروفی افزود: جنگ رسانه‌ای که امروز صهیونیسم جهانی به رهبری آمریکا علیه ملت ایران آغاز کرده است با هدف انشقاق در صفوف ملت و مقابله با ایران قوی انجام می‌شود.
وی تصریح کرد: جنگ اصلی دشمن بر علیه علم و دانش ملت ایران و دانشمندان ایرانی است، ولی ایران مسیر تعالی و رشد علمی خود را با قدرت بیشتری ادامه می‌دهد.
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: دشمن اکنون با جنگ ترکیبی و با تمام سربازان داخلی و خارجی خود به مصاف جمهوری اسلامی ایران آمده است و در این اغتشاشات اخیر انشقاق مذهبی و قومیتی در ایران اسلامی از اهداف شکست خورده دشمن است.
سردار معروفی یادآور شد: ایرانی ثابت کرده اگر اعتقادات و منافع ملی کشور در خطر باشد، همه احزاب و اقوام ایرانی خارج از هرگونه گرایش سیاسی و دینی و زبانی گِرد پرچم مقدس جمهوری جمع و با هدف شکست دشمن با یکدیگر متحد می‌شوند.