خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باید صدای معترضان شنیده شود/ با آنان با رأفت اسلامی برخورد شود

مهر | سیاسی | سه شنبه، 08 آذر 1401 - 13:54
نماینده مردم سمیرم در مجلس گفت: ما همیشه گفته ایم که با معترضین برخورد قانونی داشته باشید و فضا را در اختیار معترضین قرار دهید و مکانی را ایجاد کنید که صدای آنها شنیده شود.
نماينده،اسلامي،شوراي،مجلس،قرار،سميرم،معترضين

به گزارش خبرنگار مهر، اصغر سلیمی در جلسه علنی امروز (سه شنبه ۸ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی خود، گفت: از دادستان کشور می‌خواهم در موضوع تعیین تکلیف بازداشت شدگان حوادث اخیر با حداکثر رأفت اسلامی برخورد شود.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: از وزرای کشور، اطلاعات و همچنین قوه قضائیه هم درخواست دارم به سرعت کمیته‌ای تشکیل دهند و نگذارند حقی ضایع شود.
وی متذکر شد: برخی شایعه پراکنی کردند، دروغ گفتند و تهمت زدند و بیان کردند که بنده بیانیه‌ای را امضا کردم که معترضان اعدام شوند.
تاکید می‌کنم هیچ نماینده‌ای این بیانیه و خواسته را امضا نکرده است.
سلیمی تصریح کرد: درباره بنده گفتند که نماینده، یگان ویژه به شهر فرستاده است.
در هیچ قانونی و در هیچ جای دنیا نماینده در مسائل امنیتی و نظامی دخالت نمی‌کند.
چرا بی عدالتی و نفرت پراکنی می‌کنید؟
باید خدا را مدنظر قرار دهید و در مقابل وجدان خود قرار گیرید.
نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: ما همیشه گفته ایم که با معترضین برخورد قانونی داشته باشید و فضا را در اختیار معترضین قرار دهید و مکانی را ایجاد کنید که صدای آنها شنیده شود.